Литекс ще измъкне равенство в първия мач с Левски


В. Мухарски

Литекс ще измъкне равенство в първия мач с Левски

Левски - Литекс
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 13.03.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Ахмед Ахмед


Левски приема Литекс на своя стадион "Георги Аспарухов" в първи четвъртфинал за Купата на България. "Сините" са наказани да изиграят този мач без публика и по този начин трибуните на "Герена" ще останат празни. Това е бонус за "оранжевите" и за треньора на тима Христо Стоичков, който при последната си визита на този стадион обра много негативни послания от страна на феновете на Левски.

Един от най-добрите играчи на Левски Кристовао Рамос не успя да се възстанови от травма в глезена и ще пропусне мача ловчанлии. Мястото на португалеца ще бъде заето от Илиян Йорданов. Освен Рамос и левият бранител Орлин Старокин остава извън състава. Орлин пропусна мача с Ботев Пловдив (загуба с 0:2), тъй като е измъчван от вирус и бе на легло в София. При положение, че Старокин бе готов за игра, той почти сигурно щеше да започне мача за сметка на Нуно Пинто, който се представя много слабо.

Проблемите за треньора Илиан Илиев не свършват с това. Димитър Везалов и Владимир Гаджев също имат проблеми и едва преди срещата Илиев ще разбере дали ще може да ги използва. Везалов има възпаление в оперираното наскоро коляно. Капитанът на тима Станислав Ангелов, както и Дъстли Мюлдер са наказани и пропускат мача с "оранжевите". Добрата новина за щаба на Левски е, че в групата се завръща младият талант - Антонио Вутов, който бе на лагер с националния юношески отбор и пропусна първите два мача на "сините". Две от новите попълнения на отбора също попадат в групата за мача - Пламен Димов и Милен Василев.

Наставникът на Литекс Христо Стоичков няма проблеми контузени играчи. Вероятно Камата ще заложи на почти същата стартова единадесеторка от мача с Локомотив Пловдив (равенство 2:2). Единствено не е ясно, дали Стоичков ще заложи на Симеон Славчев. Младокът направи много груба грешка, от която стана изравнителното попадение на "смърфовете", а треньорът веднага изкара от игра младият полузащитник.


ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛИТЕКС 1:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

15 февруари Левски - Импулс 1:1 (Приятелска среща)
17 февруари Левски - Ростов 2:2 (Приятелска среща)
23 февруари Левски - Видима 3:0 (Приятелска среща)
03 март Черноморец - Левски 0:2 (А група)
09 март Ботев Пловдив - Левски 2:0 (А група)

Литекс:

12 февруари Марибор - Литекс 0:1 (Приятелска среща)
14 февруари Литекс - Петролул Плоещ 1:1 (Приятелска среща)
23 февруари Литекс - Чавдар Етрополе 2:0 (Приятелска среща)
02 март ЦСКА - Литекс 0:2 (А група)
09 март Литекс - Локомотив Пловдив 2:2 (А група)

Досегашни срещи:

Левски - Литекс

36 срещи
15 победи за Левски
12 равенства
9 победи за Литекс
Голова Разлика: 53:38 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.57
Равен - 3.80
Литекс - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.65
Равен - 3.60
Литекс - 4.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
246