Никодимов: Още малко и кариерата на Делев ще приключи


Н. Гавазов

Никодимов: Още малко и кариерата на Делев ще приключи

Спортният директор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира ситуацията около нападателя Спас Делев и последните изяви на бившия футболист на „армейците" - не на футболния терен, а в чалготеката на Коко Динев „Фешън Хол Кулата". Както е известно, футболистът, чийто гол преди няколко години класира „армейците" в групите на Лига Европа, бе забелязан да пее в дует с гостуващата в заведението чалгаджийка Джена, а свидетели на изпълнението на Делев стана много футболисти от родната „А" група, сред които Чавдар Янков, Радослав Димитров, Филип Филипов и Янко Сандански.

„Какво да ви кажа, глупави деца, но около тях има възрастни, които трябва да ги съветват да мислят за футбол, а не само за развлечения и пари", заяви пред „7 дни спорт" Никодимов.

„Спас трябва първо да е наясно със себе си. Да види какво е постигнал във футбола и иска ли да постигне повече. На мен ми се струва, че си изпуска кариерата. Не играе вече една година, още малко така и ще приключи. Не е наясно със себе си, а го съветват много лошо. Тръгва напред с финансовите си претенции, а не казва „искам да играя". За един млад играч най-важното е да играе редовно, а парите ще дойдат сами", допълни спортният директор на ЦСКА.

 

  Сподели
117