ЦСКА започна годината с равенство


В. Мухарски

ЦСКА започна годината с равенство

ЦСКА завърши наравно - 1:1 със Сервет Женева в контролна срещата, която се състоя в турския курорт Инджекум, Алания. Наставникът на "армейците" Миодраг Йешич пусна различни единадесеторки през двете полувремена, като дебют за "червените" направиха новите попълнения на отбора, от които най-добре се представи Мартин Камбуров. Нападателят се отчете с асистенция и много добри отигравания - нещо, което липсваше в отбора в последно време.

Сервет изненадващо поведе в резултата в 35-ата минута, като точен бе Косоко от доста спорна дузпа, отсъдена за нарушение в наказателното поле на Апостол Попов. В края на полувремето "армейците" върнаха гола чрез Мишел Платини, който получи добър пас от Камбуров и със силен удар изравни - 1:1. След почивката близо до попадение за българите бе Марсиньо, а тимът от Женева нацели греда.

В друга контролна среща Станимир Стоилов дебютира като наставник на Ботев Пловдив с победа. "Канарчетата" се наложиха с 4:2 над Свиленград в мач, който се игра в гръцкия град Александруполис. Точни за пловдивчани бяха Петър Атанасов (10'), Николай Павлов (23'), Ангел Рахов (82') и Дяков (87), а головете за свиленградчани бяха дело на Аян Садъков (8') и Петьо Димитров (59').

  Сподели
107