В Турция никой не е чувал за Божинов


Н. Гавазов

В Турция никой не е чувал за Божинов

Към национала Валери Божинов няма никакъв интерес от страна на турски отбор, научи FUTBOL TV от свои източници в южната ни съседка. Както е известно, вчера в медийното пространство се появиха съобщения, че турски клуб наблюдава Божинов и обмисля привличането му, а дори се изказаха предположения, че става дума за някои от местните грандове - сензационна информация, като се има предвид, че българина се провали през миналата година в изпадналия от елита Лече, където не само не успя да се наложи, но бе изместен дори от резервите.

През настоящия сезон нещата за Божинов също не се развиват добре - този път във втородивизионния Хелас Верона, където българина има само 429 минути и един гол, изпадайки до резерва на Талеб и Касия, а дори и този му статут е заплашен от 26-годишният италианец Андреа Салваторе.

При тази ситуация е трудно да си представим, че някой в силното турско първенство би проявил какъвто и да е интерес към българина, макар и той да е национал.

За сметка на това днес се появиха нови информации за Божинов, които на фона на вчерашните съобщения изглеждат по-реалистични. Към нападателя има интерес от намиращия в зоната на изпадащите в Серия В Виченца. Не е изключено, ако българина подпише с клуба от североизточната част на Италия, от следващия сезон да го видим да се подвизава и в Лега Про.

 

  Сподели
179