ЦСКА ще вземе трудна победа в столичното дерби с Локо


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе трудна победа в столичното дерби с Локо

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 09.12.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Ахмед Ахмед

 

ЦСКА приема Локомотив София на националния стадион "Васил Левски" в последна шампионатна среща за тази година. Столичното дерби е от 15-ия кръг на "А" група. "Армейците" са считани за фаворити с оглед на целите на двата тима. "Червените" ще се опитат да зимуват на трето място в класирането, докато "железничарите" повече мислят за представянето си през следващия полусезон.

От щаба на столичното Локо вече сериозно мислят за селекцията на тима за след  Нова година. В "Надежда" със сигурност ще акостира Крум Бибишков, а освен него има вероятност и друг нападател, в лицето на Атанас Курдов, да подсили "червено-черните". Преди срещата между двата тима двамата треньори не позволиха на играчите да говорят пред медиите.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов ще може да разчита на всичко най-добро за дербито с Локомотив София. В лагера на "армейците" няма кадрови проблеми, с изключение на Карачанаков и Серж, които не взеха участие в последните срещи заради контузии. Наказаният Нджонго Присо също няма да е в групата за мача, но това може само да е в плюс за "червените", с оглед на слабите игри на камерунеца.

Младенов изгледа на живо двубоя на "железничарите" с Черноморец в понеделник от турнира за Купата на България, в който "червено-черните" разбиха бургазлии с 3:1 и по този начин нанесоха първа загуба на "акулите" от месец септември насам. Треньорът на ЦСКА бе на стадион "Славия" в компанията на своя помощник Анатоли Нанков и изпълнителния директор Георги Илиев. Заедно с тях бе и Абел Анисе, който е бивш играч на Черноморец, като всички са силно впечатлени от подема в отбора от "Надежда".

Наставникът на Локо София Емил Велев има доста проблеми в защита заради контузиите на Костадин Велков и Илиян Гаров. Добрата новина за Кокала е, че след наказание в състава се завръща Даниел Пеев. Треньорът се изказа ласкаво за съперника и допълни,че двубоят ще има по-особен заряд за него.

"Имам желание да вземем нещо от ЦСКА. Моите футболисти трябва да мислят по-позитивно. ЦСКА напоследък играе с настроение и побеждава непрекъснато. Според мен в този последен мач, както сме опрени до стената, с този негативен точков актив, може и да направим нещо", сподели Велев.

 


ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 3:2

 


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

10 ноември Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
18 ноември ЦСКА - Берое 2:0 (А група)
24 ноември ЦСКА - Лудогорец 0:1 (Купа на България)
28 ноември Пирин Гоце Делчев - ЦСКА 0:5 (А група)
02 декември Чавдар Етрополе - ЦСКА 0:2 (Купа на България)

Локомотив София:

10 ноември Пирин Гоце Делчев - Локомотив София 2:0 (А група)
17 ноември Локомотив София - Черноморец 0:3 (А група)
23 ноември Мастер - Локомотив София 3:1 (Купа на България)
28 ноември Локомотив София - Литекс 0:2 (А група)
03 декември Локомотив София - Черноморец 3:1 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Локомотив София

120 срещи
59 победи за ЦСКА
36 равенства
25 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 212:133 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.18
Равен - 6.00
Локомотив София - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.20
Равен - 5.50
Локомотив София - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
274