Левски громи Етър с любим резултат (видео и снимки)


В. Мухарски

Левски громи Етър с любим резултат (видео и снимки)

Левски победи Етър с един от любимите резултати на "сините" фенове. На своя стадион "Георги Аспарухов" играчите на Илиан Илиев разгромиха своя съперник с 7:1 в среща от 14-ия кръг на "А" група. Отлично впечатление направи Базил де Карвальо, който реализира четири от попаденията.

Той откри резултата в 16-ата минута след като засече с глава центриране на Влади Гаджев - 1:0. В 35-ата минута Де Карвальо реализира от дузпа, отсъдена за нарушение на Гаджалев срещу Мюлдер - 2:0. В 38-ата минута Илиян Йорданов бе изведен сам в пеналта, стреля, а вратаря на гостите изби, но Базил Де Карвальо бе наблизо и прати топката в мрежата за класическото 3:0. След почивката паднаха останалите попадения.

В 52-ата минута Гаджев навлезе в половината на гостите и намери непокрития Вутов, който финтира защитник, след което последва силен удар, който бе право в целта - 4:0. В 58-ата минута Илиян Йорданов изведе отлично Базил Де Карвальо сам срещу вратаря и голмайсторът на "сините" отново прати топката във вратата - 5:0. В 68-ата минута Рамос пусна успоредно на голлинията, където Русев, в желанието си да изчисти, си отбеляза автогол - 6:0.

Бившият играч на ЦСКА Дормушали Саидходжа реализира почетното попадение за тимът от Велико Търново в 79-ата минута. В добавеното време на срещата Вутов намери Илиян Йорданов непокрит отляво в пеналта, който със силен удар прати топката във вратата на гостите за седми път - 7:1.





















Снимки: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107