ЦСКА и Лудогорец ще завършат наравно


В. Мухарски

ЦСКА и Лудогорец ще завършат наравно

ЦСКА - Лудогорец
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 24.11.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Станислав Тодоров

ЦСКА посреща Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" в мач-реванш от турнира за Купата на страната. В първата среща, която се игра в Разград, "червените" се наложиха над своя противник с 2:1 и по този начин са с леко предимство.

Въпреки, че отборът играе добре в последно време, скандалите в ЦСКА нямат край. Старши-треньорът на "армейците" Стойчо Младенов е заплашил ръководството, че ще си тръгне след края на есенния дял от първенството. Младенов бил бесен заради забавените плащания. Наставникът на столичани посочи кой е виновен за източването на клуба чрез трансфери, въпреки че не изрече името му.

"Има източване на ЦСКА и ако някой злоупотребява, то това са хората, които водят преговорите. Да не съм ги водил аз тия преговори. Питайте собствениците кой е. След като не съм аз, кой е?", попита Младенов след което журналистите назоваха името на приближения до собствениците бизнесмен Първан Първанов. "Значи много добре знаете името на въпросния човек", отвърна Младенов.

"Надявам се срещу Лудогорец да дойдат повече хора да ни подкрепят. Резултатът от първия двубой е положителен за нас. Предимството е на наша страна, но то е до началото на мача. Това е още една среща, която трябва да спечелим и да продължим напред в турнира", коментира предстоящата среща Стойчо Младенов.

В лагера на "червените" няма сериозни кадрови проблеми, като единствено сигурно е, че нападателят Серж Нюаджи пропуска мача.

"Вярвам във възможностите на момчетата. Уважаваме ЦСКА, това е сериозен отбор, но ние си имаме нашите шансове, въпреки негативният резултат от първия мач. Аз винаги съм оптимистично настроен преди мач на Лудогорец. Резултатът от първия мач наистина е много неприятен за нас, но ние ще направим всичко възможно, за да стопим преднината на ЦСКА. В същото време се надявам в София да не допускаме грешките от двубоя в Разград, след които ни отбелязаха и двата гола", бе мнението на треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев.

Единственият проблем в лагера на разградчани е отсъствието на Йордан Минев, който е наказан. "Имаме опции за негов заместник. В последния момент обаче ще избера кой да играе на тази позиция", допълни Петев.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

27 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 1:1 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)
04 ноември ЦСКА - Монтана 1:0 (А група)
10 ноември Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)
18 ноември ЦСКА - Берое 2:0 (А група)

Лудогорец:

27 октомври Черноморец - Лудогорец 1:0 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)
04 ноември Лудогорец - Етър 4:0 (А група)
10 ноември Славия - Лудогорец 0:0 (А група)
18 ноември Лудогорец - Левски 2:1 (А група)

Досегашни срещи:

ЦСКА - Лудогорец

4 срещи
1 победа за ЦСКА
1 равенство
2 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 5:4 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
ЦСКА -
Равен -
Лудогорец -

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 2.15
Равен - 3.10
Лудогорец - 3.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247