ЦСКА ще вземе трудна победа над Берое


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе трудна победа над Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 18.11.2012г.
Час: 14:30
Съдия: Вихрен Манев

 

ЦСКА приема Берое на стадион "Васил Левски" в среща от 13-ия кръг на "А" група. "Армейците" успяха да уредят националния стадион до края на тази година, като имат намерение от следващия полусезон да играят домакинските си срещи на "Българска армия", по който в момента тече ремонтна дейност.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на контузените Карачанаков, Анисе Абел и Серж Нюаджи. Освен тях Александру Пакурар също не е в групата за мача. Румънският халф е в неизвестност, след като вчера не се появи на тренировка, а след това не е отговарял на телефонни повиквания от страна на треньорския щаб. Има съмнение, че футболистът е избягал заради неполучени заплати. Пакурар пристигна в ЦСКА през лятото със статут на свободен агент, след като напусна със скандал Университатя Клуж.

Въпреки тези проблеми се очаква Стойчо Младенов за първи път да играе с двама чисти нападатели в лицето на Платини и Тасио. Те ще бъдат подпомагани от Сержиньо и Присо, които ще действат от по-задни позиции. Друга изненада в състава на "червените" най-вероятно няма да има.

Централният защитник на Берое Иво Иванов е под съмнение за гостуването на ЦСКА. Бившият играч на Левски получи леко мускулно разстежение на тренировка преди мача и може да пропусне двубоя с "армейците". От лекарския щаб на старозагорци се надяват да успеят да възстановят бранителя и той все пак да бъде на разположение на треньора, но това ще стане ясно малко преди началото на срещата.

Иванов пропусна домакинския успех с 1:0 над Литекс миналата събота, защото изтърпяваше наказание от една среща. В случай, че не успее да се възстанови, във втори пореден мач като титуляр ще започне Игнат Дишиев, който се представи силно срещу ловчалии.

Освен Иво Иванов, и Веселин Пенев и Георги Андонов също са под въпрос за предстоящия мач. Това съобщи старши-треньорът на отбора Петър Хубчев. Пенев и Андонов не взеха участие в последната среща на старозагорци срещу Литекс и продължават да се възстановяват от разтежения, които получиха при гостуването на Локомотив София (2:2).

"Името на ЦСКА вдъхва респект и трябва да подходим с нужното внимание. Гледал съм мачове на "армейците", които в последно време се представят доста добре, но ние трябва да играем без страх в тази среща. Моята задача и цел е да се представяме доста добре и по този начин да вдъхваме впечатление у противниците. За това е необходимо и футболистите да повярват в своите сили и възможности. Въпреки че победихме Литекс, още не съм доволен от състоянието на отбора, защото можем да играем много по-добре“, заяви наставникът на Берое Петър Хубчев.

 


ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 1:0

 


Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

23 октомври Димитровград - ЦСКА 0:4 (Приятелска среща)
27 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 1:1 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)
04 ноември ЦСКА - Монтана 1:0 (А група)
10 ноември Черно море - ЦСКА 0:0 (А група)

Берое:

17 октомври Берое - Черноморец 0:1 (А група)
27 октомври Берое - Пирин Гоце Делчев 2:3 (А група)
31 октомври Берое - Академик Свищов 1:0 (Купа на България)
04 ноември Локомотив София - Берое 2:2 (А група)
10 ноември Берое - Литекс 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Берое

89 срещи
61 победи за ЦСКА
19 равенства
9 победи за Берое
Голова Разлика: 218:77 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.22
Равен - 5.25
Берое - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.22
Равен - 5.25
Берое - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
307