Левски няма да има проблеми с Ботев Враца


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми с Ботев Враца

Левски - Ботев Враца
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 10.11.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Ахмед Ахмед

Левски приема Ботев Враца на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 12-ия кръг на "А" група. "Сините" са считани за фаворити, най-вече с оглед на шампионските амбиции на отбора. Левски си дели първото място с тима на Лудогорец, като след около седмица двата отбора ще премерят сили на стадиона в Разград, а до тогава "сините" трябва да спечелят задължителни три точки.

Станислав Ангелов пропуска срещата с врачани. Пелето се нуждае от време за възстановяване от травмата си, а освен него и Димитър Везалов също ще изгледа мача от трибуните. Бившият играч на Берое е аут до края на първия полусезон.

"На Станислав решихме да му дадем време за възстановяване. Той, заедно с Везалов със сигурност пропускат мача. Проблеми имат и по-младите ни футболисти като Ради Цонев и Вутов. От юношеския национален отбор се прибраха Георги Стоичков и Борислав Цонев, но все още не сме преценили в какво състояние са те", заяви треньорът на Левски Илиан Илиев.

"Всички отбори в България се познаваме. Ботев Враца играят предимно на контраатака, знаем че така ще действат и срещу нас. Ще се стремим да правим повече атаки по фланговете. Притеснения не може да има", добави още специалистът.

В тима на врачани има четиримата контузени - Андрей Атанасов, Дарко Савич, Игнасио Лорес Варела и Жайро. Всички те все пак тренират с отбора, макар и не на 100%. Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков заяви, че ще е доволен на минимална победа в предстоящия мач срещу Левски.
 
„Настроението в отбора е добро. Нямаме съществени проблеми, с изключение на хората, които имат леки травми. Надявам се до мача в събота да превъзмогнем тези проблеми и в мача срещу Левски да излезем в оптимален състав. Жайро от сряда влезе в заниманията, но не изкара докрай. Другият, който се включи на 70-80%, е Варела. Сантименти имам, когато Левски играе срещу отбор, който не ръководя. В момента е нормално да имам притеснения за нашия отбор как ще изглежда на „Герена”. От началото на седмицата обяснявам, че няма нищо страшно. Излизаме с нагласата за победа. Ще съм доволен и на минимална победа”, заяви Тони Здравков.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ВРАЦА 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

10 октомври Раковски - Левски 1:0 (Приятелска среща)
20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
27 октомври Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
31 октомври Левски - Пирин Разлог 3:0 (Купа на България)
04 ноември Миньор Перник - Левски 0:4 (А група)

Ботев Враца:

12 октомври ЦСКА - Ботев Враца 1:0 (Приятелска среща)
21 октомври Ботев Враца - Лудогорец 1:1 (А група)
27 октомври Етър - Ботев Враца 1:0 (А група)
31 октомври Ботев Враца - Нефтохимик 1:1 (Купа на България)
04 ноември Ботев Враца - Славия 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Ботев Враца

54 срещи
34 победи за Левски
13 равенства
7 победи за Ботев Враца
Голова Разлика: 119:45 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.10
Равен - 7.00
Ботев Враца - 17.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.07
Равен - 8.50
Ботев Враца - 23.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204