ЦСКА ще измъкне трите точки във Варна


В. Мухарски

ЦСКА ще измъкне трите точки във Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 10.11.2012г.
Час: 12:30
Съдия: Георги Йорданов

Черно море приема ЦСКА на своя терен в морската ни столица в среща от 12-ия кръг на "А" група. "Армейците" са считани за фаворити, макар стадион "Тича" да се счита за доста негостоприемен за столичани. "Червените" ще се радват на сериозна подкрепа от трибуните и е много вероятно дори да не разберат, че са гости. Екскурзии за фенове от София ще има с автобус и влак, а освен това фен клубове от Варна, Добрич и други градове ще бъдат на спортното съоражение на Черно море в събота по обяд.

Един сериозен проблем има в лагера на "моряците" преди срещата с ЦСКА. Нападателят на Черно море Ермес Паломино тъкмо навлезе във форма и отново е в лазарета. Венецуелецът ще пропусне със сигурност домакинството на ЦСКА. Той не игра при разгрома с 1:4 от Литекс заради болки в коляното. Паломино претърпя спешна артроскопия на менискуса на лявото коляно и ще почива 20-30 дни, след което ще поднови тренировки по специална програма. Халфът Стамен Ангелов също отпадна за двубоя с "армейците", тъй като има проблеми с коляното.

Треньорът на Черно море Адалберт Зафиров заяви пред официалния сайт на клуба, че предстоящият мач с ЦСКА е отлична възможност за играчите му да привлекат внимание с качествата си. Зафиров очаква открит мач като допълни, че няма сантименти към ЦСКА, макар да е бил играч и треньор при „червените”. Треньорът на Черно море каза още, че в момента "армейците" са в добро състояние и подобряват играта си с всеки следващ мач. Той допълни, че Черно море има своите шансове, но за да успее, трябва всички, на които бъде гласувано доверие, да се раздадат максимално.

В лагера на ЦСКА също са на мнение, че трябва да има раздаване на 100 процента в мача с "моряците". "Отнасяме се с уважение към Черно море, но отиваме за победа. Наистина отдавна не сме побеждавали там. Всички отбори имат проблеми, но и ние и те ще излезем с най-доброто, с което разполагаме. Тревното покритие е еднакво и за двата отбора и ще се постараем да се адаптираме към условията и да надделеем", каза Стойчо Младенов.

"Георги Илиев е лидерът на Черно море. Той балансира отбора им. Винаги съм го харесвал като футболист. Ще се стремим да се справим с него, както и с останалите им футболисти. Адалберт Зафиров е отличен наш кадър, пожелавам му успех, но след мача с ЦСКА", допълни специалистът.

Нападателят Мишел Платини, който пропусна последния мач на отбора с Монтана (1:0) е под въпрос и за сблъсъка с "моряците". Въпреки това той попадна в групата за мача. С травма е и капитанът на столичани - Тодор Янчев, който обаче също е сред повиканите за Варна. Младенов взима със себе си и аржентинския полузащитник Себастиян Скиорили, който все още не е дебютирал с червено екип в А група. За морската ни стоилица няма да пътува героят от Вечното дерби с Левски - Серж Нюаджи. В състава на ЦСКА със сигурност се завръща след наказание Анисе, който ще бъде сред стартовите единайсет.

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Черно море:

12 октомври Септември Тервел - Черно море 0:3 (Приятелска среща)
21 октомври Пирин Гоце Делчев - Черно море 3:2 (А група)
27 октомври Черно море - Локомотив София 2:0 (А група)
31 октомври Струмска слава - Черно море 0:0 (Купа на България)
04 ноември Литекс - Черно море 4:1 (А група)

ЦСКА:

20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 октомври Димитровград - ЦСКА 0:4 (Приятелска среща)
27 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 1:1 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)
04 ноември ЦСКА - Монтана 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Черно море - ЦСКА

95 срещи
12 победи за Черно море
21 равенства
62 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 184:64 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Черно море - 5.00
Равен - 3.60
ЦСКА - 1.57

Коефициенти от Offsidebet:
Черно море - 5.25
Равен - 3.40
ЦСКА - 1.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199