Дузпа спаси ЦСКА срещу Монтана (снимки)


В. Мухарски

Дузпа спаси ЦСКА срещу Монтана (снимки)

ЦСКА постигна трудна победа при домакинството си на Монтана, което се игра на стадион „Славия“. Победата за „червените“ донесе Тасио, който се разписа от дузпа през второто полувреме.

Тимът на Стойчо Младенов започна двубоя в приповдигнато настроение и още в първите минути упражни натиск срещу своя съперник. След десет минути игра Лукас Саша излезе очи в очи с вратаря на гостите, но пропусна да го преодолее.
 
Футболистите на ЦСКА продължиха да диктувате темпото на терена, владеейки изцяло инициативата, но първото полувреме на срещата завърши без голове. Единственото попадение в мача падна в 64-ата минута от дузпа. Нюаджи пусна към Тошко Янчев в наказателното поле, където капитанът на „червените“ бе съборен от бранител на гостите, а главният рефер посочи бялата точка. Тасио не сгреши при изпълнението и даде аванс на своя тим.

В заключителните минути двубоят стана доста интересен. В 86-ата минута Сечков стреля в напречната греда и по този начин не успя да изравни. В продължението на срещата Нюаджи направи пропуск, след като не успя да се разпише от два метра след пас на Сержиньо.















Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
95