ЦСКА няма да има проблеми с Монтана


В. Мухарски

ЦСКА няма да има проблеми с Монтана

ЦСКА - Монтана
Стадион: "Славия", София
Дата: 04.11.2012г.
Час: 14:30
Съдия: Николай Йорданов

ЦСКА приема Монтана на стадион "Славия" в среща от 11-ия кръг на "А" група. "Червените" имаха желание да се върнат на своя стадион "Българска армия", но общинската комисията, която инспектира съоръжението, не позволи там да се играят мачове. Както е известно в момента тече ремонт на стадиона на ЦСКА, като все още не са сложени седалки в сектор "Г" и в част от сектор "А". Козирката обаче вече е почти готова и очакванията са "армейците" да се върнат на своя стадион в началото на 2013-а година.

Наставникът на "червените" Стойчо Младенов вероятно няма да може да разчита на Мишел Платини за срещата с Монтана. "Имаме проблеми с Мишел Платини - той е контузен. Травмата му е от двубоя в Разград. Ще решавам дали да го ползвам срещу Монтана непосредствено преди самия двубой. Дано успеем да се върнем по най-бързия начин в собствения си дом. Надявам се обаче, че утре ще победим и ще затвърдим доброто представяне от последните срещи", заяви Младенов

Добрата новина за всички фенове на отбора е, че ЦСКА най-после уреди с права и последния си некартотекиран футболист. Себастиян Скиорили вече има право да играе и само от Стойчо Младенов зависи дали ще го използва още срещу Монтана. По време на контролите на отбора Скиорили се отличи с няколко гола и доста асистенции, като силно впечатление направи разбирателството му с Мишел Платини в атаката на тима.

"Скиорили е картотекиран и попадна в групата за мача с Монтана. Той не е в оптимална форма, тъй като отдавна не е участвал в официален двубой, но съм сигурен, че ще навакса с желание за игра", каза още опитният специалист.

В случай, че Платини не бъде готов за игра, Младенов ще заложи на Тасио в нападение, а Скиорили и Сержиньо ще спорят за това - кой заеме мястото на наказания Анисе (Той бе изгонен в мача срещу Лудогрец, спечелен с 2:1).

ПРОГНОЗА: ЦСКА - МОНТАНА 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

14 октомври Раднички Ниш - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 октомври Димитровград - ЦСКА 0:4 (Приятелска среща)
27 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 1:1 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)

Монтана:

10 октомври Монтана - Спартак Плевен 1:1 (Приятелска среща)
13 октомври Монтана - Славия 2:1 (Приятелска среща)
21 октомври Локомотив София - Монтана 0:0 (А група)
27 октомври Монтана - Литекс 1:3 (А група)
31 октомври Пирин Гоце Делчев - Монтана 3:2 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

ЦСКА - Монтана

12 срещи
9 победи за ЦСКА
1 равенство
2 победи за Монтана
Голова Разлика: 25:8 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.14
Равен - 6.00
Монтана - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.12
Равен - 6.75
Монтана - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200