Левски ще се поздрави с три точки в Перник


В. Мухарски

Левски ще се поздрави с три точки в Перник

Миньор Перник - Левски
Стадион: "Миньор", Перник
Дата: 04.11.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Калин Людмилов

Миньор приема Левски в Перник в двубой от 11-ия кръг на "А" група. Още преди да е започнала, срещата вече е пълна със скандали. Четирима от най-добрите играчи на "чуковете" останаха извън групата за домакинството на Левски. Крум Бибишков, Милен Василев, Ванчо Траянов и Борислав Стойчев бойкотираха отбора заради неизплатени заплати и отказаха да играят срещу "сините". Футболистите на Миньор не са получавали задълженията си за последните два месеца.

От ръководството на клуба веднага се заканиха, че ще има сериозни санкции срещу четиримата. "Провел съм разговори с тях и ще има решение по темата. Мога да ви уверя, че ще се вземат конкретни мерки – строги, крути мерки, съгласувани с треньорите и целия треньорски щаб", каза изпълнителният директор на "жълто-черните" Йордан Димитров.

"Бибишков, Траянов и Стойчев са тримата капитани на Миньор. "Със своите деяния, тези играчи показаха, че не са достойни да защитават цветовете на клуба", добави Йорданов. При това положение фаворит в срещата определено е Левски, като причина за това е и фактът, че Миньор се намира в тежко положение и заема последното място в "А" група след десет изиграни кръга.

Единственото, което топли феновете е, че перничани все пак показват лек възход, тъй като спечелиха четири от общо шестте си точки в последните два мача.

За Левски добрата новина е, че вратарят Пламен Илиев ще вземе участие в срещата. "Пламен Илиев има проблем с херния, но след сезона ще се подложи на операция. Да, той ще играе срещу Миньор. Божидар Митрев поддържа форма с нас, но чака оферта от чужбина. Има и други футболисти освен Марсиньо и Жоао Силва, които могат да играят на позицията зад нападателя", заяви треньорът на "сините" Илиан Илиев.

"В Перник е нещо повече от футболен мач срещу Левски. Знаем какво е настроението там и сме готови за битка. Запознахме новите футболисти с особеностите на този мач. Миньор си запази състава от миналата година и са трудни за побеждаване. Не желая да коментирам техните проблеми. Загубата от ЦСКА бе твърде скоро, за да си позволим да подхождаме аристократично и да подценяваме съперници. Загубихме мача с ЦСКА, но при победата им срещу Лудогорец видяхте, че те не са този отбор, за който ги представяха. Имат много опции в състава. Ние нямаме такава вариативност в халфовата линия", допълни специалистът.

Юношеските национали Антонио Вутов и Радослав Цонев продължават да изпитват болки в кръста и няма да са на разположение на Илиан Илиев за предстоящия мач на Левски с Миньор. Добрата новина в лагера на "сините" е, че наказанията на Станислав Ангелов и Роман Прохазка изтекоха и те вече могат да бъдат използвани от наставника на отбора.

ПРОГНОЗА: МИНЬОР - ЛЕВСКИ 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Миньор Перник:

10 октомври Сливнишки герой - Миньор Перник 1:3 (Приятелска среща)
13 октомври Миньор Перник - Пирин Гоце Делчев 0:1 (Приятелска среща)
21 октомври Миньор Перник - Етър 1:0 (А група)
27 октомври Славия - Миньор Перник 0:0 (А група)
31 октомври Миньор Перник - Етър 2:1 (Купа на България)

Левски:

05 октомври Левски - Литекс 2:1 (А група)
10 октомври Раковски - Левски 1:0 (Приятелска среща)
20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
27 октомври Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
31 октомври Левски - Пирин Разлог 3:0 (Купа на България)

Досегашни срещи: (само за А група)

Миньор Перник - Левски

73 срещи
13 победи за Миньор Перник
16 равенства
44 победи за Левски
Голова Разлика: 137:65 за Левски

Коефициенти от bet365:
Миньор Перник - 11.00
Равен - 5.00
Левски - 1.22

Коефициенти от Offsidebet:
Миньор Перник - 9.00
Равен - 5.50
Левски - 1.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164