Футбол Про Медия с официално обръщение за тв правата


Н. Гавазов

Футбол Про Медия с официално обръщение за тв правата

Представители на "Футбол Про Медиа" ООД, компанията, която закупи от БФС телевизионните и рекламните права на "А" и "Б" футболни групи, излезе с официално съобщение до медиите. Обръщението е изпратено от секретаря на ПФЛ Атанас Караиванов, който е избран за управител на дружеството, заедно с Мариана Тодорова, като двамата имат за задача да подобрят цялостната визия на първенството.

„УВАЖАЕМИ ЛЮБИТЕЛИ НА ФУТБОЛА,

На 1 ноември 2012 г. „Футбол Про Медиа" ООД сключи договор с БФС за отстъпване на телевизионните и рекламни права на всички мачове от „А" и „Б" групите на Българското футболно първенство.

Идеята за учредяване на „Футбол Про Медиа" ООД е на Кирил Домусчиев и Тодор Батков, а към тях се присъединиха Димитър Борисов, Венцислав Стефанов и други собственици на водещи професионални отбори. Целта е да бъде подсигурен по-голям финансов ресурс както към момента, така и за в бъдеще за участниците в най-популярната спортна надпревара у нас. Условията, предложени от „Футбол Про Медиа", удовлетвориха изисквания на ръководствата на всички клубове от елитната група, а офертата беше приета от БФС.

Многобройните любители на футбола у нас ще имат възможност да проследят двубоите от първенството пред малкия екран още от тази седмица.

Двубоят Миньор Перник - Левски ще бъде излъчен от 13,30 часа на 4 ноември 2012 г. по БНТ.

Дербито на Пловдив Локомотив - Ботев започва от 14,30 часа в неделя и ще бъде отразено от ТВ 7.

Трети двубой от 11-ия кръг на „А" група Лудогорец Разград - Етър Велико Търново може да бъде проследен на живо по интернет от 17,30 часа в неделната вечер, а правата закупи спортният сайт Sportal.bg.

„Футбол Про Медиа" ООД ще направи всичко възможно максимален брой мачове от първенството да стигнат до телевизионните зрители, които очакват с нетърпение връщането на българския футбол на малкия екран"

 

  Сподели
88