ЦСКА най-сетне с победа в Разград (видео)


В. Мухарски

ЦСКА най-сетне с победа в Разград (видео)

ЦСКА победи като гост Лудогорец в Разград в първа среща от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. Реваншът е след няколко седмици в София. Срещата ще се запомни и с доста слабото съдийство на реферът Ристосков, който не отсъди две дузпи за "армейците", но и не показа заслужен втори жълт картон през първото полувреме на Анисе от столичния тим. Футболистът с номер 17 все пак бе изгонен, но чак в добавеното време на срещата.

В 11-ата минута разградчаи откриха резултата. Франк Гела центрира по земя, а Миро Иванов веднага стреля, Черни отклони топката, но тя се удари в лявата греда и влетя в мрежата - 1:0. В 28-ата минута нарушение на Генчев срещу Апостол Попов в наказателното поле не бе забелязано от реферът Христо Ристосков. Пет минути по-късно Марселиньо не успя да реализира от отлична ситуация - останал очи в очи с Черни.

В 34-ата минута Лукас Саша изведе отлично Платини зад гърба на защитата и бразилецът излъга Чворович и вкара за 1:1. В 61-ата минута ЦСКА осъществи пълен обрат. Този път Платини върна жеста и изведе отлично зад домакинската отбрана Лукас Саша, който пусна топката покрай Чворович - 1:2.

Малко преди това Барт събори Мишел Платини в наказателното поле, но Ристосков отново не посочи бялата точка, а вдигна жълт картон за симулация на бразилеца.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
198