Лудогорец и ЦСКА няма да се победят


В. Мухарски

Лудогорец и ЦСКА няма да се победят

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 31.10.2012г.
Час: 20:45
Съдия: Христо Ристосков

 

Лудогорец приема ЦСКА в Разград в първа среща от от 1/16 - финалите в надпредарата за купата на България. Реваншът е след няколко седмици в София. "Червените" са с добри шансове за успех, тъй като Лудогорец е в неприятна серия от мачове без победа. В последните си два сблъсъка шампионите записаха равен и загуба. Въпреки това тимът от Разград е един от най-неприятните отбори за ЦСКА. От както Лудогорец е в "А" група, "армейците" имат едно равенство и две загуби срещу този противник.

Треньорът на столичани - Стойчо Младенов вече ще може да разчита на Иван Бандаловски, който не игра при равенството с Ботев Пловдив (1:1), тъй като изтърпяваше наказание за натрупани жълти картони. Очаква се Бандата да бъде единствената промяна в "единайсеторката" на "армейците", като той ще заеме мястото на Джереми Родригес, който игра много слабо срещу "канарчетата". Антон Карачанаков е с тежка контузия от дербито с Левски и пропуска края на сезона.

От лагера на Лудогорец обещаха, че няма да пестят сили за шампионата. "Ще се изправим срещу един корав съперник. И двете срещи ще бъдат трудни. Ние ще се стараем да излезем крайни победители. Рано или късно щяхме да срещнем водещите тимове, не правя сметки кой е домакин и кой гост в реванша. Очаквам отборът ми да се представи добре и да елиминира противника", заяви треньорът на разградчани Ивайло Петев.

Той коментира и лошата серия от равен и загуба в "А" група. "При нас драми няма. През миналия сезон ситуацията беше много по-сложна. Допуснахме три поредни загуби, а впоследствие взехме три купи", каза Петев.

Бившият футболист на ЦСКА Емил Гъргоров си пожела убедителна победа на настоящия си клуб Лудогорец срещу "червените". "Целта ни е една - да се получи хубав мач. Надявам се и аз, и съотборниците ми да играем силно. Категоричната победа е най-хубавото, което можем да постигнем. Но и да не получим гол няма да е зле", заяви Бадема.

 

ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

05 октомври Лудогорец - Миньор Перник 3:0 (А група)
13 октомври Лудогорец - Рапид Букурещ 2:2 (Приятелска среща)
16 октомври Лудогорец - Дунав Русе 3:0 (Приятелска среща)
21 октомври Ботев Враца - Лудогорец 1:1 (А група)
27 октомври Черноморец - Лудогорец 1:0 (А група)

ЦСКА:

12 октомври ЦСКА - Ботев Враца 1:0 (Приятелска среща)
14 октомври Раднички Ниш - ЦСКА 1:3 (Приятелска среща)
20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
23 октомври Димитровград - ЦСКА 0:4 (Приятелска среща)
27 октомври Ботев Пловдив - ЦСКА 1:1 (А група)

Досегашни срещи:

Лудогорец - ЦСКА

3 срещи
2 победи за Лудогорец
1 равенство
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 4:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец -
Равен -
ЦСКА -

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 2.05
Равен - 3.25
ЦСКА - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
261