Левски ще се реваншира на феновете си с победа срещу Локо Пловдив


В. Мухарски

Левски ще се реваншира на феновете си с победа срещу Локо Пловдив

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 27.10.2012г.
Час: 18:00
Съдия: Георги Игнатов

Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 10-ия кръг на "А" група. Въпреки загубата от ЦСКА преди дни, "сините" отново са считани за фаворити и в този двубой. Основна причина за това е и слабата форма на "смърфовете". От "Герена" са амбицирани дори да победят с разлика своя пловдивски противник и по този начин да се реваншират на феновете си.

Наставникът на Левски Илиан Илиев ще направи промени в стартовите 11, където със сигурност се завръща и Кристовао Рамос. Антонио Вутов е контузен и няма да играе в мача. Агеманг Опоку пък вече не е футболист на Левски.

Голмайсторът на "сините" през този сезон Базил де Карвальо бе големия кошмар на 26-кратните шампиони през последните две години в сблъсъците между двата тима, като в последните черити мача от "А" група прониза мрежата на Левски цели четири пъти поред, а два пъти пловдивчани триумфираха. Единият път дори на "Герена", което бе едва третия им успех и първи от 26 години. Сега обаче Де Карвальо е играч на Левски и това е основен плюс за "сините".

"Неприятно е да загубиш, особено от ЦСКА. Аз съм уверен, че можем да излезнем от тази ситуация. Помните как загубихме в Лига Европа, а след това се видя как отбора ни показа доста по-различно лице. Имаме веднага поправителен изпит. Съсредоточени сме, футболистите знаят какво трябва да правят, за да върнат хората по трибунуте. Аз ще направя промени, макар в защита да сме доста ограничени. Аз искам да върнем агресивността в отбора. Това бе и една от причинте да загубим от ЦСКА. В атака ще сме доста по-агресивни", заяви Илиев.

"Познаваме противника. Има промени в Локомотив - като футболисти, собственик и треньор, но запазиха средата на терена - Дани Георгиев, Златински... Обърнали сме им внимание и сме максимално концентрирани. Няма значение дали ще променим схемата, за да търсим агресивност. Гледахме няколко пъти мача с ЦСКА и знаем къде сгрешихме, готови сме, ще има промяна при титулярите. Антонио Вутов има проблеми с кръста и трудно може да попадне в групата за мача", добави още Илиев.

Играчите на Локо се готвят да се представят в най-добрата си светлина на „Герена”. Възпитаниците на Стефан Генов ще търсят максимума от трите тежки мача, които трябва да изиграят в рамките на 8 дни. Освен срещу Левски „черно-белите” ще се изправят срещу Литекс за купата и ще приемат Ботев в битката за Пловдив.

"В никакъв случай не отписваме мача с Левски. Програмата ни е тежка, но ще опитаме да спечелим всички тези мачове. За нас е важно да трупаме повече точки в първенството. Нашият отбор няма какво да губи на „Герена”, можем само да спечелим от тази среща. Левски загубиха от ЦСКА, но сега ще са пределно мобилизирани да не допуснат нова грешка. Ние няма да излезем като обречени срещу тях”, заяви  треньорът Стефан Генов.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

23 септември Етър - Литекс 0:4 (А група)
29 септември Литекс - Славия 5:0 (А група)
05 октомври Левски - Литекс 2:1 (А група)
10 октомври Раковски - Левски 1:0 (Приятелска среща)
20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)

Локомотив Пловдив:

29 септември Локомотив Пловдив - Лудогорец 2:5 (А група)
06 октомври Етър - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
10 октомври Локомотив Пловдив - Черноморец 0:2 (Приятелска среща)
13 октомври Локомотив Пловдив - Любимец 2:0 (Приятелска среща)
21 октомври Локомотив Пловдив - Славия 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Локомотив Пловдив

106 срещи
71 победи за Левски
21 равенства
14 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 231:86 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.20
Равен - 5.25
Локомотив Пловдив - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.20
Равен - 6.25
Локомотив Пловдив - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164