ЦСКА ще вземе нови три точки


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе нови три точки

Славия - ЦСКА
Стадион: "Славия", София
Дата: 06.10.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Калин Людмилов

Славия приема ЦСКА на своя стадион в мач от 8-я кръг от родната "А" група. Двата тима се намират непосредствено един до друг в класирането преди тази среща - "белите" са на 5-о място, а "червените" на 6-о. Въпреки че са домакини, не може да се каже, че славистите са фаворити в мача, тъй като в последните си няколко домакински срещи "армейците" играха на стадиона в столичния квартал "Овча купел", тъй като в момента текат ремонтни дейности на "Армията".

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов ще предприеме няколко смени в титулярния състав. Очаква се сред стартовите единадесет да започне Тасио, който бе с травма през седмицата, но въпреки това попадна в групата за мача. Румънският халф Александру Пакурар е възстановен и може да започне като титуляр за тима от Борисовата градина. В групата за мача попадна и Станко Йовчев, който не бе в нея за предната среща с Етър (спечелена с 3:1). Нилсон Антонио пък е с лека травма и ще остане на пейката.

"Аз съм човек, който не се задоволява с малко. Не съм съгласен ЦСКА да играе едно полувреме слабо и едно силно. Искам отборът да се развива с всеки изминал ден и да побеждаваме. Не съм загубил доверие в нито един играч. Футболистите трябва да се доказват във всеки един двубой. Не е изключено някой да си замине. Така е във футбола", заяви треньорът на "армейците" Стойчо Младенов.

Звездата на Славия - Дайсуке Мацуи няма да вземе участие в столичното дерби. Японецът не игра и в предишния мач на "белите" срещу Литекс. Причината за отсъствието му са болки, които той е усетил ден преди двубоя срещу "оранжевите". Освен него, аут от срещата с "червените" са Павле Попара, Чавдар Янков, Миклош Гаал, Диас и Уго Лопес. Добрата новина за щаба на Славия е, че болните от грип през миналата седмица Георги Петков и Здравко Лазаров вече са напълно здрави.

"Добре, че след мача с ЦСКА ще имаме две седмици пауза, за да се възстановим. Гаал и Лопес вече са по-добре, започнаха да тренират наравно с останалите, но няма как да очакваме тяхното влизане в мачовете толкова рано. Възстановяването на Чавдар Янков върви по план, но при контузия като неговата трябва да се подхожда внимателно, за да не се повторят проблемите. Каквито и проблеми да имат в ЦСКА, то този клуб си остава ЦСКА - един от водещите отбори в българския футбол. Надявам се, че ще покажем и ние нашата класа, за да се получи истинско дерби. Освен това искаме да зарадваме нашата публика, която се увеличава с всеки мач", заяви треньорът на Славия Мартин Кушев.

ПРОГНОЗА: СЛАВИЯ - ЦСКА 1:2

Последни 5 изиграни срещи:
 
Славия:
 
01 септември Славия - Берое 6:1 (А група)
07 септември Славия - Банско 0:2 (Приятелска среща)
15 септември Пирин Гоце Делчев - Славия 0:3 (А група)
23 септември Славия - Локомотив София 2:0 (А група)
29 септември Литекс - Славия 5:0 (А група)
 
ЦСКА:
 
06 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 1:2 (Приятелска среща)
15 септември ЦСКА - Ботев Враца 3:0 (А група)
22 септември Лудогорец - ЦСКА 1:0 (А група)
26 септември ЦСКА - Марек 5:0 (Приятелска среща)
30 септември ЦСКА - Етър 3:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Славия - ЦСКА
 
122 срещи
23 победи за Славия
37 равенства
62 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 193:115 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Славия - 3.30
Равен - 3.25
ЦСКА - 2.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
Славия - 3.75
Равен - 3.15
ЦСКА - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203