ЦСКА с труден успех срещу Етър


В. Мухарски

ЦСКА с труден успех срещу Етър

ЦСКА победи трудно с 3:1 Етър в среща от 7-я кръг на "А" група, играна на стадион "Славия" пред 4 000 зрители. "Армейците" се измъчиха срещу тима от Велико Търново след като губеха в резултата, но в крайна сметка стигнаха до обрат от 0:1 до 3:1.

Много слабо играха голяма част от титулярите в тима на Стойчо Младенов. Заразлика на това резервите на тима Тасио, Серж и Кириакидис се представиха доста добре. За пореден път Присо игра изключително слабо и дори бе с основна вина за гола на "виолетовите". След като на няколко пъти не успя да реализира от отлични ситуации, Присо сбърка и при атака на "червените" в 31-ата минута, когато в опита си да върне топката назад и вместо това я подари на играч на Етър. В тази ситуация последва отличен пас към Ахмед Хикмет, който сам срещу Черни реализира за 0:1.

В края на първата част "армейците" все пак стигнаха до гола. Сменилият Присо - Тасио получи пас от Анисе и веднага пусна към Сержиньо, който стреля, но ударът му бе блокиран. При добавката му топката все пак попадна в мрежата на гостите - 1:1.

В 53-ата минута Иван Бандаловски се освободи от двама бранители на Етър и центрира отлично към Тасио, който от два метра реализира за 2:1. В 70-ата минута Тасио изведе Анисе сам срещу вратаря Цветомир Цанков. Мадагаскарецът финтира стража, който го събори и реферът отсъди дузпа, но показа само жълт картон на Цанков. Анисе реализира от бялата точка и донесе успеха на своя тим.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
134