Локо София спъна Левски


В. Мухарски

Локо София спъна Левски

Локомотив София и Левски не успяха да се победят завършвайки наравно 1:1 в среща от 7-я кръг, играна на стадион "Славия". Мачът започна с натиск на "железничарите". Първо Даниел Пеев стреля, но над вратата, а няколко минути по-късно бившият играч на Левски - Георги Христов не успя да накаже "сините", след като ударът му попадна в гредата.

Последваха няколко пропуска на Де Карвальо. Голмайсторът на Левски все пак откри резултата в 32-ата минута. Марсиньо намери Симеон Райков в наказателното поле, който от аут линията върна към точката за изпълнение на дузпа, откъдето Де Карвальо прати топката в мрежата на Локо - 0:1. В 39-ата минути и Рамос нацели гредата.

В 43-ата минута Владимир Гаджев получи втори жълт картон и остави отбора си с човек по-малко. В 55-ата минута Васил Велев стреля отдалеч, но топката отново срещна гредата. Все пак в добавеното време на срещата Локо стигна до равенството. След центриране от корнер последва разбъркване в наказателното поле на Левски, топката стигна до Антонио Павлов, който бе точен за крайното 1:1.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
165