ЦСКА ще вземе три точки при домакинството си на Етър


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе три точки при домакинството си на Етър

ЦСКА - Етър
Стадион: "Славия", София
Дата: 30.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Никола Попов


ЦСКА приема Етър Велико Търново на стадиона на Славия в среща от 7-я кръг на "А" група. "Армейците" са считани за фаворити в срещата, но само заради слабите резултати на "виолетовите" от началото на сезона. В щаба на "червените" за пореден път не ги интересува толкова предстоящата среща, колкото проблемите около взимането на лиценз. В началото на следващата седмица се очаква да има повече ясното около този проблем.

За срещата с Етър, Стойчо Младенов отново няма да разчита на Мишел Платини, който не получи картотека за сезона. Има огромна вероятност това да не стане до края на годината и бразилецът да бъде даден да играе под наем в някой друг отбор. Очаква се в стартовата единайсеторка да започнат същите играчи, които загубиха от Лудогорец в Разград с 1:0. Под съмнение е единствено Мишо Венков, който направи грешката при гола на "орлите" и дали той няма да бъде заменен от Нилсон, който обаче също се представя доста слабо.

"В шампионата мога да използвам всички футболисти с изключение на двама - Платини и Себастиен. При Себастиан проблемът е с работната виза. Не знам кога ще се реши. Има си хора в клуба, които се занимават с тези неща. Не ме питайте мен за лиценза. Аз отговарям за спортно-техническата част. Пълно е с директори в ЦСКА, обърнете се към някои от тези компетентни хора. Как открихте, че взимам комисиони, открийте и директорите", обърна се Младенов към журналистите.

На пълно мълчание заложиха в Етър преди предстоящия мач с ЦСКА. През седмицата нито от ръководството, нито старши треньорът Цанко Цветанов споделиха мнението си преди срещата. „Отиваме да играем футбол”, бе единственото, което каза Цветанов, цитиран от "Велико Търново спорт". 

Дебют за Етър срещу бившия си тим - ЦСКА е много вероятно да направи нападателят Дормушали Саидходжа, както и халфът Ахмед Хикмет. Муши още не е наваксал с игровата практика, но е напълно вероятно да влезе в игра след почивката. Очаква се в групата за първи път от много време да попадне и защитникът Ивайло Русев, но и при него е по-вероятно да остане на пейката.


Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
31 август Миньор Перник - ЦСКА 1:4 (А група)
06 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 1:2 (Приятелска среща)
15 септември ЦСКА - Ботев Враца 3:0 (А група)
22 септември Лудогорец - ЦСКА 1:0 (А група)
26 септември ЦСКА - Марек 5:0 (Приятелска среща)
 
Етър:
 
01 септември Етър - Пирин Гоце Делчев 0:1 (А група)
05 септември Диарбекирспор - Етър 1:4 (Приятелска среща)
09 септември Генчлербирлиги - Етър 1:1 (Приятелска среща)
16 септември Локомотив София - Етър 3:0 (А група)
23 септември Етър - Литекс 0:4 (А група)
 

Досегашни срещи: (само за А група)
 
ЦСКА - Етър
 
48 срещи
28 победи за ЦСКА
14 равенства
6 победи за Етър
Голова Разлика: 94:41 за ЦСКА
 

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.14
Равен - 6.00
Етър - 14.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.13
Равен - 7.25
Етър - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212