Левски няма да има проблеми с Локо София


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми с Локо София

Локомотив София - Левски
Стадион: "Славия", София
Дата: 29.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Александър Костадинов


Локомотив София приема Левски на стадион "Славия" в среща от 7-я кръг на "А" група. "Сините" и в този мач са считани за фаворити, тъй като отбора може да се похвали с 6 победи от началото на сезона. Столичните "железничари" имат единствено предимство фактът, че играят на стадиона на Славия през последните няколко кръга и са опознали съоражението доста по-добре от своя съперник.
"Червено-черните" дори гостуваха на "белите" в предния кръг, но загубиха с 2:0. Собственикът на Славия Венци Стефанов се закани след този мач, че няма да пусне повече столичното Локо на стадиона, но в крайна сметка върна думите си назад. В противен случай срещата можеше дори да се играе извън столицата.

Трима футболисти на Левски няма да вземат участие в предстоящия шампионатен мач на "сините". "Може би за първи път от доста време не сме наясно със стартовата единайсеторка", коментира треньорът на отбора Илиан Илиев. Пинто няма физически проблеми, но няма и игрова подготовка. Другата седмица е запланувана специална контрола заради него. "Кадровите проблеми ги знаете - Везалов отпада, Старокин също", добави наставникът на Левски.

Старши-треньорът на 26-кратните шампиони взе абсолютно същите 18 футболисти от мача с Пирин Гоце Делчев от миналия кръг (спечелен с 2:0), като към тях добави и младия нападател Тодор Чаворски. Агиеманг Опоку все още не е в България поради лични проблеми. Близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и Цветан Тонев също останаха извън избраниците на Илиев за срещата с "червено-черните".

В съставът на Левски по всяка вероятност ще има промени от последните срещи на отбора. Все още не е ясно дали Христо Йовов и Симеон Райков ще останат извън състава за сметка на Роман Прохазка и Илиян Йорданов. Освен това е много вероятно Александър Башлиев и Дъстли Мюлдер да бъдат крайните бранители.

Двама футболисти на Локомотив София са с травми от последния мач на тима - срещу Славия. Това са Георги Христов и Васил Велев, които са под въпрос за срещата с Левски.

"Левски респектира и има защо, но срещу тях със страх не трябва да се играе. Не само ще се съпротивляваме, а освен това искам да има и някакви аргументи. Левски е отбор, който позволява това – ако имаш футболни достойнства, да ги покажеш. Един добър резултат в този мач ще ни върне самочувствието. Мисля, че този мач няма да има по-различен заряд от миналия път", коментира треньорът на Локо Антон Велков.

"Този мач ще бъде по-труден за Левски, ако се замислим, защото там има доста неща, които да бъдат оправдани. При нас имаме играчи и фигури, които са били решаващи за отбора на Левски и аз много разчитам на техния опит", добави треньорът на Локо София.

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 0:1

 
Последни 5 изиграни срещи:
 
Локомотив София:
 
18 август Миньор Перник - Локомотив София 0:0 (А група)
26 август Локомотив София - Ботев Враца 3:0 (А група)
31 август Лудогорец - Локомотив София 2:1 (А група)
16 септември Локомотив София - Етър 3:0 (А група)
23 септември Славия - Локомотив София 2:0 (А група)
 
Левски:
 
25 август Монтана - Левски 0:2 (А група)
31 август Левски - Черно море 4:0 (А група)
05 септември Левски - Монтана 2:1 (Приятелска среща)
16 септември Берое - Левски 1:2 (А група)
22 септември Левски - Пирин Гоце Делчев 2:0 (А група)
 

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Локомотив София - Левски
 
120 срещи
24 победи за Локомотив София
27 равенства
69 победи за Левски
Голова Разлика: 220:111 за Левски
 

Коефициенти от bet365:
Локомотив София - 14.00
Равен - 6.00
Левски - 1.14
 
Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив София - 17.00
Равен - 6.75
Левски - 1.13

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
317