Интер - Сиена: Нерадзурите ще преодолеят домакинските си неблагополучия


Н. Гавазов

Интер - Сиена: Нерадзурите ще преодолеят домакинските си неблагополучия

Интер - Сиена
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 23.09.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Давиде Маса

Интер посреща Сиена в среща от четвъртия кръг на Серия А и ще се опита да запише първа победа на „Сан Сиро" от началото на сезона. „Нерадзурите" се наложиха при гостуванията си над новаците Пескара и Торино, но получиха звучен домакински шамар от Рома, който продължава да бъде трън в очите на миланци. Неволите на Интер като домакини продължиха и през средата на седмица за 2:2 срещу Рубин в Лига Европа, а голът на Нагатомо в 90-та минута спаси италианците от поражение по същия начин както Гуарин вкара на Васлуй опреди две седмици.

Сиена ще се опита да потърси първата си победа от началото на кампанията. „Робур" записаха две домакински равенства срещу Удинезе и Торино и претърпяха поражение срещу Сампдория в Генуа, но двете точки не помогнаха на хората на Серсе Косми да се отлепят от дъното, защото Сиена започна с дефицит от шест пункта. В момента тосканци се нуждаят повече от всякога от положителен резултат, за да не тръгнат по кривата надолу, но при всички положения отсъствието на Матиа Дестро се чувства и бъдещето пред Сиена никак не е розово.

Страмачони използва срещу Рубин някои млади играчи, но сега той ще се върне към основния си състав, който трябва да му донесе така желаната победа. Специалистът обаче няма да може да разчита на контузените Мудингай, Джонатан, Марига, Оби, Киву и Станкович. Вероятно в защита ще бъде предпочетен Самуел пред Силвестър, а Паласио ще отиде на резервната скамейка за да направи място на Касано и Снайдер. При схема на игра 4-3-2-1 атаката ще се води от Милито с Камбиасо в средата на терена.

Серсе Косми също продължава да се бори с многото отсъстващи от неговия отбор. Андреа Кампяноло е контузен, но Ларондо, Белмонте, Витиело и Терци са наказани. Това ще принуди наставника да използва схема на игра 3-4-2-1 с Калао отпред и Розина и Едуардо зад нападателя. Анхело и Гросо ще заемат места по фланговете на полузащитата, но може да сме сигурни, че в определени периоди те ще се връщат назад, така че тактическата постройка на тосканци ще прелива и в 5-4-2.

- Интер е водил на полувремето и е печелил мача в последните си 4 срещи против Сиена.

- Интер спечели последните си 6 мача срещу Сиена във всички състезания.

- В последните 5 домакински мача на Интер са отбелязани над 2.5 гола.

- Интер вкара най-малко два гола в последните си 5 домакински мача срещу Сиена във всички състезания.

- Сиена е без победа в последните си 8 мача в Серия А.

- Попаденията на Интер като време са разпределени по протежение на целия мач, докато Сиена вкарва само в последния половин час.

- Средната възраст на отбора на Интер е 25.9 години (най-млад: Мбай, 17-годишен; най-възрастен Санети, 39-годишен), а на Сиена е 27.5 години (Марини, 18 г.; Вергасола, 36 г.).

Въпреки домакинските неблагополучия в Интер, Страмачони и неговите хора все още не са подложени на натиск. Тази среда и подкрепата на феновете ще бъдат много важни при утрешния сблъсък със Сиена, но най-голяма разлика в мача ще направи класата на „нерадзурите". Всякакви резултати извън победа на Интер противоречат на логиката и макар не толкова лесно, домакините ще успеят да вземат трите точки срещу своя съперник.

Прогноза: Интер -Сиена 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

26 август Пескара - Интер 0:3 (Серия А)
30 август Интер - Васлуй 2:2 (Лига Европа)
02 септември Интер - Рома 1:3 (Серия А)
16 септември Торино - Интер 0:2 (Серия А)
20 септември Интер - Рубин 2:2 (Лига Европа)

Сиена:

19 август Сиена - Виченца 4:2 (Купа на Италия)
26 август Сиена - Торино 0:0 (Серия А)
02 септември Сампдория - Сиена 2:1 (Серия А)
13 септември Поджибонси - Сиена 1:4 (Приятелска среща)
16 септември Сиена - Удинезе 2:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Сиена

16 срещи
12 победи за Интер
4 равенства
0 победи за Сиена
Голова Разлика: 32:13 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.40
Равен - 4.33
Сиена - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.47
Равен - 3.75
Сиена - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
107