Левски ще запише шеста поредна победа


В. Мухарски

Левски ще запише шеста поредна победа

Левски - Пирин Гоце Делчев
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 22.09.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Станислав Ставров

Лидерът в класирането Левски приема на своя стадион "Георги Аспарухов" тима на Пирин Гоце Делчев в среща от 6-ия кръг на "А" група. "Сините" за пореден мач са считани за фаворити с оглед на 5-те поредни победи от началото на сезона. Добрата новина за треньора тима е, че в групата за мача попадна левият бранител Нуно Пинто, който в продължение на няколко месеца се възстановяваше от контузия. Капитанът на "сините" Станислав Ангелов и Дъстли Мюлдер тренираха на облекчен режим през седмицата, но най-вероятно и двамата ще започнат като титуляри в срещата.

Срещата за Левски със сигурност пропускат Димитър Везалов, който се контузи при гостуването на Берое (спечелено с 2:1) и Орлин Старокин. През паузата заради мачовете на националния отбор "сините" пробваха юношата на Олимпик Марсилия Кристоф Лоувински, който е централен бранител. Той игра срещу Монтана, но не впечатли с изявите си и Илиев го отпрати.

"Не трябва да подценяваме двубоя. Трябва да уважаваш съперника, иначе сами можем да си създадем проблеми. Нуно Пинто тренира цяла седмица, но ще поискам мнението му как се чувства и дали има болки, а не да се избързва с влизането му и да се получат усложнения. Въобще не ме интересува Лудогорец - ЦСКА. Интересува ме да победим Пирин. Шампион се става не в дербитата, а именно в такива двубои. Утре също се дават три точки. Трябва да подходим изключително сериозно", заяви треньорът на Левски.

"Единственото, което може да ни се случи, е да научим нещо от Левски. Съвсем естествено и нормално е Левски да е фаворит, но ние сме амбицирани да играем футбол и да развиваме потенциала си, а не да се затваряме и да показваме грозна игра. Все пак нашият отбор е млад и тепърва му предстои да се развива. Това, че загубихме от Славия и Лудогорец не трябва да ни притеснява, защото това са отбори с изключително опитни състезатели. Трябва да се поучим от грешките, които сме допуснали срещу тях. Важното е да печелим точки и аз нямам нищо против, ако откраднем по някоя от фаворитите”, коментира треньора на Пирин Гоце Делчев Тенчо Тенев.

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ПИРИН ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ 3:1

Последни 5 изиграни срещи:
 
Левски:
 
19 август Левски - Ботев Пловдив 3:1 (А група)
25 август Монтана - Левски 0:2 (А група)
31 август Левски - Черно море 4:0 (А група)
05 септември Левски - Монтана 2:1 (Приятелска среща)
16 септември Берое - Левски 1:2 (А група)
 
Пирин Гоце Делчев:
 
01 септември Етър - Пирин Гоце Делчев 0:1 (А група)
06 септември Гигант - Пирин Гоце Делчев 0:2 (Приятелска среща)
07 септември Пирин Гоце Делчев - Локомотив София 0:2 (Приятелска среща)
11 септември Пирин Гоце Делчев - Септември Симитли 3:1 (Приятелска среща)
15 септември Пирин Гоце Делчев - Славия 0:3 (А група)

Досегашни срещи:
 
Левски - Пирин Гоце Делчев
 
НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 Коефициенти от bet365:
Левски -
Равен -
Пирин Гоце Делчев -

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.04
Равен - 11.00
Пирин Гоце Делчев - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
244