ЦСКА ще запише първа победа в Разград


В. Мухарски

ЦСКА ще запише първа победа в Разград

Лудогорец - ЦСКА
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 22.09.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Георги Йорданов

Лудогорец приема ЦСКА на своя стадион в Разград в дербито на 6-ия кръг от родната "А" група. За разлика от предишния мач между двата тима, когато се решаваше титлата, този път разградчани и столичани са далеч един от друг в класирането. Шампионите делят първото място с отбора на Левски, докато на този етап ЦСКА спори за 6-а позиция с тимовете на Литекс и Локомотив София.

Лошата новина на треньора на "армейците" Стойчо Младенов е, че отново няма да може да разчита на звездата на тима Мишел Платини. Младенов заяви на пресконференция преди срещата, че бразилецът ще играе в Разград, но по-късно в същия ден от БФС бяха категорични, че това е невъзможно. Платини, на когото БФС отказа картотека за "А" група, пусна емоционално обръщение до футболния съюз, което гласи: "Окей, ЦСКА има наказание, правилата са си правила, но аз съм единственият, който не може да участва в партито. Моля, комисията, позволете ми да танцувам и аз", пише Платини във социалната мрежа Фейсбук.

Младенов все пак ще може да разчита на всички останали футболисти, като е доста вероятно да няма много промени от мача с Ботев Враца (спечелен с 3:0). Със сигурност треньора се колебае за позицията ляв бек, където Нилсон се представя трагично от началото на сезона и е много вероятно този път като титуляр за тима да се появи бившият национал Мишо Венков.

"От днес вече идват добри дни за ЦСКА. Оптимист съм, че нещата ще се оправят и вярвам, че клубът ще функционира на високо професионално ниво. Още по време на подготвителния лагер в Самоков през лятото имах предложение от Катар, след това дойдоха и две оферти от Саудитска Арабия, но имам ангажимент към ЦСКА. Не съм тук заради пари, а защото това е клубът на моето сърце и аз няма да напусна в най-тежкия момент. Имам обяснение за съдийското назначение, но след мача ще ви го кажа. Не че футболните треньори сме толкова големи специалисти в съдийството, но въпреки това всеки човек има право на мнение. Затова аз смятам да го изразя след мача", заяви Стойчо Младенов, визирайки реферът Георги Йорданов, който ще свири срещата.

"Нямам никакви притеснения. Изпитваме уважение към противника. Знам, че двубоят ще е напрегнат с оглед на това, че през миналия сезон след този мач станахме шампионите. ЦСКА ще търси реванш, но ние няма да отстъпим. Ще гоним с всички сили победата. Имам пълното доверие на всеки един от отбора. С тези момчета постигнахме нещо, което не се прави всеки ден. Вярвам, че те могат да дадат още за настоящите и бъдещи успехи на Лудогорец. До момента сме изпълнили програмата максимум. Имаме пет победи от пет мача. Надявам се в събота вечер успехите ни вече да са шест", бе мнението на наставника на Лудогорец - Ивайло Петев.

Единствено Козмин Моци пропуска мача за разградчани. Той е с вирусно заболяване и отпадна от групата за мача. Всички останали футболисти са готови за срещата с "червените". Очакванията са стадиона да пълен пълен, след като ден преди мача почти всички билети са разпродадени.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Лудогорец:
 
19 август Лудогорец - Берое 3:1 (А група)
25 август Пирин Гоце Делчев - Лудогорец 0:2 (А група)
31 август Лудогорец - Локомотив София 2:1 (А група)
08 септември Лудогорец - Стяуа Букурещ 1:1 (Приятелска среща)
16 септември Литекс - Лудогорец 0:2 (А група)
 
ЦСКА:
 
25 август ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
29 август ЦСКА - Спартак Плевен 1:0 (Приятелска среща)
31 август Миньор Перник - ЦСКА 1:4 (А група)
06 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 1:2 (Приятелска среща)
15 септември ЦСКА - Ботев Враца 3:0 (А група)
 
ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 1:2

Досегашни срещи:

Лудогорец - ЦСКА
 
2 срещи
1 победа за Лудогорец
1 равенство
0 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 3:2 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 1.53
Равен - 3.60
ЦСКА - 5.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 1.53
Равен - 3.50
ЦСКА - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
190