ЦСКА победи, но не убеди, Славия също с класика (видео и снимки)


В. Мухарски

ЦСКА победи, но не убеди, Славия също с класика (видео и снимки)

ЦСКА победи с класическото 3:0 отбора на Ботев Враца в среща от 5-ия кръг, която се игра на стадион "Славия". В герой за домакините се превърна Анибел Анисе, който реализира първите две попадения, а последното бе дело на Антон Карачанаков, който вкара много красив гол с мощен шут под гредата.



Въпреки победата "червените" отново доказаха, че не се намират в най-добра форма. Играчите на Стойчо Младенов пропуснаха няколко много добри възможности за гол, а освен това защитата на отбора се пропука на няколко пъти, но слабите отигравания на нападателите в зелено оставиха вратата на столичани без попадение.

В 25-ата минута Мартин Василев фаулира Нджонго Присо в наказателното поле и Анисе вкара превърна дузпата в гол - 1:0. След почивката паднаха останалите попадения. Преди това няколко пропуска направиха Тасио и Сержиньо. Последният обаче се отчете с асистенция в 62-ата минута, когато центрира, а Анисе засече за 2:0. В 80-ата минута Карачанаков добре се освободи от бранител на гостите и с много силен удар оформи крайния резултат.





Двубоят бе изгледан от изпълнителния директор на ЦСКА Венци Живков, който бе в трибуните, но феновете на "армейците" не скриха мнението си за шефовете от фирма "Титан" и той бе принуден да си тръгне. Това стана с доста неприятни сцени, при които привържениците го замерваха с най-различни предмети, а част от тях опитаха и саморазправа, но до подобно нещо не се стигна благодатение на полицията и стюардите. На трибуните на стадион "Славия" бяха още бившите треньори на ЦСКА - Димитър  Пенев, Милен Радуканов и Светослав Петров, както и целият отбор на Етър Велико Търново, начело с наставника Цанко Цветанов.



В други срещи играни днес Черно море и Ботев Пловдив завършиха наравно - 0:0, а Пирин Гоце Делчев загуби у дома от Славия с 0:3. Точни за "белите" бяха Влади Златинов в 48-ата, Живко Желев в 62-ата и Даниел Златков в 88-ата минута.

Снимки: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
154