ЦСКА ще постигне втора поредна победа


В. Мухарски

ЦСКА ще постигне втора поредна победа

ЦСКА - Ботев Враца
Стадион: "Славия", София
Дата: 15.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Ангел Баялцалиев

Поради липса на лиценз на стадион Българска армия, ЦСКА ще посрещне Ботев Враца на стадион "Славия" в столичния квартал "Овча Купел". Двубоят е от 5-и кръг на родната "А" група. И двата тима имат доста сериозни проблеми преди тази среща, но "армейците", най-вече заради името си, са считани за фаворити.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов реши да не разчита на новите попълнения Юнес Бенжалюн и Серж Нюаджи, които останаха извън групата за срещата. Треньорът на "червените" най-после разполага със седем от новите попълнения, които попаднаха в разширения състав. Големият отсъстващ е Мишел Платини. Бразилецът остана без картотека, тъй като ЦСКА все още не си е изчистил взаимоотношенията с Динамо Букурещ.

Александру Пакурар, Сержиньо и Тасио по всяка вероятност ще направят своя официален дебют за "армейците", като се очаква тримата да са титуляри срещу тима от Враца. Жереми Родригес, Михаил Венков, Бернардо Тенгариня и Илиас Кириакидис също могат да бъдат използвани от Стойчо Младенов.

От щаба на Ботев Враца останаха доволни, след като уредиха с картотеки последните си нови попълнения. Треньорът на врачани Джулиано Сондзони все още не знае дали ще може да разчита на аржентинското крило Николас Селесте, който лекува травма. Очаква се в деня на мача да стане ясно дали той ще играе срещу ЦСКА. Италианският специалист ще заложи за пореден път на схема 4-4-2, като на върха на атаката ще действат Саша Анеф и Масимилиано Амендола. 

В отбора на Ботев се надяват на първа точка след като до момента имат нулев актив. Като титуляр ще започне и бразилецът Бруно Висенте, който бе желан от треньора на "армейците" Стойчо Младенов. В крайна сметка опорният халф предпочете да заиграе в Ботев Враца.

В тима от Враца продължава войната фенове срещу управляващи. Привържениците на Ботев поискаха члена на Управителния съвет Ивайло Рачев да напусне незабавно клуба. Според привържениците оттук нататък ще има само протести, на този етап изразяващи се в лозунги.

Кметът на Враца Николай Иванов гарантира бъдещето на местния Ботев, като изрази убеждението си в съществуването на професионалния клуб. Както е известно, освен италианския бизнесмен отказ да управлява обяви и друг член на УС - Момчил Калистратов. Така в момента само един от ръководното тяло - Ивайло Рачев, продължава да носи мандата, гласуван на Общото събрание на клуба на 30 юли. Проблемите в този тим определено ще повлияят върху играта на терена в предстоящата среща със столичния ЦСКА.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БОТЕВ ВРАЦА 3:0

Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
22 август ЦСКА - Чавдар Етрополе 5:0 (Приятелска среща)
25 август ЦСКА - Локомотив Пловдив 0:0 (А група)
29 август ЦСКА - Спартак Плевен 1:0 (Приятелска среща)
31 август Миньор Перник - ЦСКА 1:4 (А група)
06 септември ЦСКА - Локомотив Пловдив 1:2 (Приятелска среща)
 
Ботев Враца:
 
04 август Локомотив Мездра - Ботев Враца 1:2 (Приятелска среща)
11 август Берое - Ботев Враца 4:0 (А група)
18 август Ботев Враца - Пирин Гоце Делчев 1:2 (А група)
26 август Локомотив София - Ботев Враца 3:0 (А група)
31 август Ботев Враца - Литекс 0:4 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
ЦСКА - Ботев Враца
 
54 срещи
35 победи за ЦСКА
15 равенства
4 победи за Ботев Враца
Голова Разлика: 127:50 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.050
Равен - 9.00
Ботев Враца - 19.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.06
Равен - 11.00
Ботев Враца - 17.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152