Левски ще вземе четвърта поредна победа


В. Мухарски

Левски ще вземе четвърта поредна победа

Левски - Черно море
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 31.08.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Никола Попов

Левски приема Черно море на своя стадион "Георги Аспрарухов" в среща от 4-ия кръг на "А" група. "Сините" са считани за абсолютни фаворити в срещата, тъй като гонят 4-та поредна победа в шампионата. "Моряците" от своя страна са спечелили само 4 точки до този момент.

Халфът на Левски Даниел Димов попадна в групата за мача. Бившият играч на Черно море се възстановяваше след операция на коляното, но сега е готов за игра и може да се завърне точно срещу отбора, от който премина на "Герена". Очаква се той да остане на пейката и да се появи в игра при благоприятен резултат за Левски.

Ромен Ели и Станислав Ангелов тренират наравно със своите съотборници. Двамата имаха проблеми, но вече са напълно възстановени и ще бъдат на линия за мача с Черно море, в който се очаква да излязат титуляри. Наставникът на отбора Илиан Илиев не може да разчита на трима контузени бранители – Нуно Пинто, Димитър Везалов и Александър Башлиев, които продължават да тренират отделно от основната група.

Ръководството на "сините" ще наложи глоби на Владимир Гаджев и Агиеманг Опоку. Както е известно двамата се сдърпаха по време на тренировка на отбора, като след това временно бяха отстранени от заниманието от треньора Илиан Илиев. На двамата ще бъде наложена финансова санкция, предвидена във вътрешния правилник на клуба.

"Не е станало нищо сериозно. По-скоро случката се раздуха, да, вярно, сбутаха се, но показаха, че са живи хора и имат характер и нерви. Все пак по-добре да се сдърпат, отколкото да ходят с наведени глави. Не казвам обаче, че трябва всеки път да се бием, но казвам, че не е станало нещо трагично. Въпреки всичко си има вътрешен правилник", коментира случката треньорът на "сините".

"Доста пъти съм играл срещу Черно море, но имам сантименти и симпатии към този отбор. Миналата година победиха Лудогорец. Ако подходим отговорно и агресивно, ще ни е по-лесно. Имат хора, които могат да се защитават добре и такива, които могат да атакуват - Жоро Илиев, Дончо Атанасов и други. Не сме решили дали да правим промени в стартовия състав, но знаете какви са опциите", допълни Илиев.

Бразилецът Самуел Камазола, който до последно бе под въпрос за гостуването на Черно море на Левски, попадна в групата за двубоя. Независимо от това футболистът не напълно готов и все още не е ясно дали ще започне титуляр. Илиян Капитанов пък попадна в групата за мача на мястото на получилия контузия Единилсон Бергонси.

"Гледах Левски в няколко срещи. Впечатления ми от играта им са отлични. Новото треньорско ръководство си върши добре работата. Ние си имаме проблеми. Камазола не е готов на 100 процента. Преди мача ще реша дали той да започне", коментира треньора на варненци Стефан Генов.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Левски:
 
26 юли Сараево - Левски 3:1 (Лига Европа)
04 август Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (Приятелска среща)
11 август Левски - Черноморец 1:0 (А група)
19 август Левски - Ботев Пловдив 3:1 (А група)
25 август Монтана - Левски 0:2 (А група)
 
Черно море:
 
28 юли Черноморец - Черно море 2:2 (Приятелска среща)
01 август Черно море - Добруджа 4:0 (Приятелска среща)
11 август Черно море - Лудогорец 0:3 (А група)
18 август Етър - Черно море 0:1 (А група)
25 август Черно море - Славия 0:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Левски - Черно море
 
95 срещи
55 победи за Левски
26 равенства
14 победи за Черно море
Голова Разлика: 184:80 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.25
Равен - 4.75
Черно море - 10.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.28
Равен - 4.60
Черно море - 10.00

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177