Код синьо и зелено след трети поредни победи на Левски и Лудогорец (видео)


В. Мухарски

Код синьо и зелено след трети поредни победи на Левски и Лудогорец (видео)

Отборите на Левски и Лудогорец постигнаха нови победи в срещи от 3-ия кръг на родната "А" група. "Сините" взеха три точки след победа с 0:2 в Монтана на едноименния тим, а Лудогорец постигна успех със същия резултат като гост в Гоце Делчев на местния Пирин. И двете срещи се играха при доста високи температури. Температурата в Монтана дори достигна 40 градуса.

В Монтана столичани откриха резултата още в 10-ата минута. Райков центрира отляво, топката стигна до Рамос, а той пробва удар, но вместо това намери на голлинията Де Карвальо, който прати кълбото в мрежата за 1:0. В 28-ата минута Левски стигна до ног гол, дело на Райков, но реферът не го зачете. Все пак в 77-ата минута Мюлдер засече с глава след центриране на Рамос и прати топката за втори път във вратата на домакините.

В Гоце Делчев Лудогорец също постигна успех с 2:0. Първото полувреме завърши при нулево равенство и доста претенции на домакините за някои отсъждания на съдията. След почивката, само в рамките на пет минути, Марселиньо реализира два бързи гола и донесе третата поредна победа на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
221