Левски няма да има проблеми с Монтана


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми с Монтана

Монтана - Левски
Стадион: "Огоста", Монтана
Дата: 25.08.2012г.
Час: 18:00
Съдия: Николай Йорданов

Левски гостува в Монтана на едноименния тим в среща от 3-и кръг на родната "А" група. "Сините" започнаха това първенство с две поредни победи и сега ще търсят нова, която да зарадва техните фенове. Проблемите пред наставника на тима са единствено в защита. Илиан Илиев няма да може да разчита на защитниците Димитър Везалов и Александър Башлиев, които са контузени. Освен това срещата пропускат още Даниел Димов и Нуно Пинто.

За сметка на това треньорът на Левски определи групата за мача, като в нея влизат младите Валентин Добревски, Христо Попадийн и Борислав Цонев. Агиаманг Опоку също е с тима и утре дори може да направи своя дебют в първенството на България. Звездата на "сините" Христо Йовов вече се възстанови от вируса, който го мъчеше в последно време, и е на линия за мача, но най-вероятно няма да попадне сред стартовите единадесет на отбора.

"Имаме 13-14 здрави футболисти и ще попълним групата с юноши от школата. Надявам се всички контузени да се възстановят по време на паузата за националните отбори. Обикновено тези паузи не ни харесват на нас - треньорите, защото играчите губят ритъм, но тази специално ще бъде добре дошла. Христо Йовов вече е възстановен от вирусното заболяване и тренира наравно с останалите. Жоао закъсня с подготовката, но първенството е дълго и има време за неговото включване. Ние вече показахме, че можем да променим схемата ни по време на самия мач и да играем с двама чисти нападатели. Базил вече е добре и дори тренира по-интензивно от преди, въпреки че беше доста афектиран след случката с феновете след мача с Ботев", заяви треньора на Левски Илиан Илиев.

През седмицата Монтана подписа с двама нови играчи. Вратарят на Ботев Враца Веселин Цветковски парафира за две години с тима от стадион "Огоста", а освен него същото стори и нападателят Атанас Чепилов, който идва от Славия. Очаква се и двамата да започнат като титуляри срещу столичани.

ПРОГНОЗА: Монтана - Левски 1:3

Последни 5 изиграни срещи:
 
Монтана:
 
24 юли Монтана - Ботев Враца 1:0 (Приятелска среща)
28 юли Монтана - Макаби Явне 3:3 (Приятелска среща)
01 август Монтана - Сливнишки герой 1:1 (Приятелска среща)
12 август Монтана - Етър 2:3 (А група)
18 август Славия - Монтана 2:1 (А група)
 
Левски:
 
19 юли Левски - Сараево 1:0 (Лига Европа)
26 юли Сараево - Левски 3:1 (Лига Европа)
04 август Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (Приятелска среща)
11 август Левски - Черноморец 1:0 (А група)
19 август Левски - Ботев Пловдив 3:1 (А група)

Досегашни срещи:
 
Монтана - Левски
 
12 срещи
0 победи за Монтана
2 равенства
10 победи за Левски
Голова Разлика: 27:6 за Левски

 Коефициенти от bet365:
Монтана - 12.00
Равен - 7.00
Левски - 1.14
 
Коефициенти от Offsidebet:
Монтана - 17.00
Равен - 7.75
Левски - 1.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155