ЦСКА и Локо Пловдив няма да се победят


В. Мухарски

ЦСКА и Локо Пловдив няма да се победят

ЦСКА - Локомотив Пловдив
Стадион: "Хаджи Димитър", Сливен
Дата: 25.08.2012г.
Час: 18:00
Съдия: Станислав Ставров

ЦСКА е наказан с лишаване от домакинство за една среща и по този начин ще приеме Локомотив Пловдив на стадиона в град Сливен. Двубоят между двата тима ще бъде от 3-и кръг на родната "А" група. Дори да не бяха наказани "армейците" нямаше да могат да домакинстват на "Българска армия", където в момента тече ремонтна дейност.

"Червените" ще търсят своята първа победа в първенството след като не успяха да се справят с Литекс и Черноморец в първите два кръга. Наставникът на отбора Стойчо Младенов все още не може да използва голяма част от новите си играчи и за пореден път групата му за маче е ограничена. Треньорът разполага с 11 души, които са сигурни титуляри, а на резервната скамейка сядат юноши на тима. Добрата новина за Младенов е, че контузията, която получи Апостол Попов през седмицата, не е сериозна и той ще може да играе пълни 90 минути срещу "смърфовете".

Ситуацията на "Армията" все още е доста неясна, относно това кой ще бъде собственик на отбора. Това със сигурност влияе негативно на играчите с червени фланелки.

Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев сподели преди двубоя, че "червените" не могат да бъдат определяни като слаб отбор.

"Трябва да се отбележи, че повече от футболистите ни бяха привлечени точно преди седмица или 10 дни и то от този съперник. Програмата ни е тежката, от четири мача, три са навън-гостувания – Локомотив София, ЦСКА и Черноморец. Футболистите трябва да са максимално готови за такъв мач. Все пак играем срещу ЦСКА. Мотивацията трябва да отговаря на самата среща, защото те имат само една точка. Основните футболисти, с които ще играе ЦСКА са от миналата година. Вярно, че имат 11 некартотекирани състезатели, част от тях са от Локо Пловдив и много се радвам, че те няма да играят, защото са добре подготвени. Не можем да кажем, че отборът на ЦСКА е слаб", заяви Велев.

Кокала няма да може да разчита на юношата на Левски Атанас Курдов. Той все още минава медицински тестове, за да се види какво е физическото му състояние.
Курдов остана без отбор през лятото, след като бе освободен от Ботев. Заради лоши данни миналата седмица се провали дебютът на Какалов, а в крайна сметка той бе прогонен от феновете на Локо.

ПРОГНОЗА: ЦСКА - Локомотив Пловдив 1:1

Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
08 август Сливнишки герой - ЦСКА 0:1 (Приятелска среща)
11 август Литекс - ЦСКА 1:0 (А група)
15 август Локомотив Мездра - ЦСКА 2:2 (Приятелска среща)
19 август Черноморец - ЦСКА 1:1 (А група)
22 август ЦСКА - Чавдар Етрополе 5:0 (Приятелска среща)
 
Локомотив Пловдив:
 
26 юли Витес - Локомотив Пловдив 3:1 (Лига Европа)
04 август Локомотив Пловдив - Чавдар Етрополе 3:1 (Приятелска среща)
12 август Локомотив София - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
15 август Локомотив Пловдив - Асеновец 8:0 (Приятелска среща)
19 август Локомотив Пловдив - Литекс 1:1 (А група)

Досегашни срещи:
 
ЦСКА - Локомотив Пловдив
 
106 срещи
65 победи за ЦСКА
23 равенства
18 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 228:97 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.33
Равен - 4.75
Локомотив Пловдив - 7.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.38
Равен - 4.20
Локомотив Пловдив - 7.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154