Куп пропуски лишиха ЦСКА от първа победа (снимки)


В. Мухарски

Куп пропуски лишиха ЦСКА от първа победа (снимки)

Черноморец и ЦСКА не успяха да се победят, завършвайки наравно 1:1 пред 8 000 зрители на стадион "Лазур" в Бургас. Гостите от София могат да съжаляват, тъй като пропуснаха доста чисти положения пред вратата на "акулите". "Армейците" поведоха в 21-ата минута, когато Карачанаков намери добре Присо, който центрира остро в наказателното поле на домакините, а там Дянков засече топката в своята врата - 0:1.

През първата част два пропуска пред вратата на Черноморец направи Шеридън, а за домакините близо до гол бяха Нландулу и Боли. Все пак след почивката тимът от Бургас стигна до равенството. Това стана факт в 70-ата минута, когато Яник Боли остана абсолютно непокрит след разбъркване от корнер и той оформи крайния резултат.

Скед този гол "червените" изпуснаха няколко невероятни възможности за гол. В 72-ата минута Стоянов изби удар на Карачанаков, но топката попадна в краката на Присо, който на празна врата се забави и играч на "акулите" притича и изби в корнер. В 83-ата минута Карачанаков нацели и греда за ЦСКА, а в последната минута Шеридън пропусна за пореден път да донесе първа победа на столичани за този сезон.

  Сподели
148