Дейли Мейл: Ливърпул продава Керъл на Нюкасъл


А. Павлов

Дейли Мейл: Ливърпул продава Керъл на Нюкасъл

Вестник "Дейли Мейл" пише, че Ливърпул е напът да продаде Анди Керъл на Нюкасъл. "Червените" вече са заявили на клуба от "Спортс Директ Арина", че ще трябва да плати 17 милиона паунда, за да си върне Керъл. Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс ще се раздели с английския национал, но само ако мърсисайдци успеят да получат значителна част от 35-те милиона паунда, които преди година и половина те платиха на Нюкасъл за привличането на Анди Керъл.
 
Според източници на вестник "Нюкасъл Хроникъл" Пуул не възнамерява да пуска нападателя под наем при "свраките", но за сметка на това "червените" са склонни да загубят пари, продавайки играча на бившия му отбор.

Както е известно, през настоящия трансферен прозорец Роджърс си осигури услугите на Фабио Борини от Рома, който ще трябва да се бори с Луис Суарес за титулярно място в атаката на мърсисайдци. По всяка вероятност през текущата кампания северноирландският мениджър на Ливърпул ще ползва система с един чист нападател, което ще ограничи до минимум възможностите за изява пред Керъл.

От друга страна, мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю иска да подсили състава си, защото през този сезон "свраките" ще играят в Лига Европа, но засега не е ясно, дали клубът ще се съгласи да заплати 17-те милиона паунда за Анди Керъл, при положение че на "Спортс Директ Арина" разполагат с Папис Сисе и Демба Ба.

  Сподели
150