Левски ще започне с победа в А група


В. Мухарски

Левски ще започне с победа в А група

Левски - Черноморец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 11.08.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Александър Костадинов

Левски приема Черноморец на своя стадион "Георги Аспрарухов" в среща от 1-ия кръг на родната "А" група. Срамното отпадане от ФК Сараево още на старта в Лига Европа разби на пух и прах спокойствието изградено от първия ден на подготовката около "сините". Наставникът на Левски Илиан Илиев има няколко въпросителни преди срещата с "акулите".

Нуно Пинто е контузен, а Орлин Старокин - болен, като вторият все пак ще бъде на пейката  и може да се появи в игра. Кристовао Рамос също е с травма и неговото участие в тази среща не е на 100 % ясно. Дебют за 26-кратните шампиони на страната ще направи Димитър Везалов, който бе разменен за Иво Иванов по време на трансферния прозорец. Той ще си партнира с  Ромен Ели в центъра на защитата. Все още не е ясно дали ще се заложи на Де Карвальо да води атаката или този път ще бъде даден шанс на бившия играч на Евертън -  Жоао Силва.

"В отбора има напрежение, но това е нормално. Трябва да свикваме. От загубата в Сараево насам с екипа ми работихме много върху психическото възстановяване на футболистите. Смея да твърдя, че постигнахме напредък. За нас най-важното е утре да спечелим и да покажем нашия стил на игра", заяви Илиан Илиев на официалния си брифинг.

Новите попълнения на Черноморец -  Даниел Младенов, Румен Трифонов, Амара Бейби няма да пътуват с отбора за София за мача с Левски. Причината за това е, че те не са подготвени, тъй като подписаха наскоро с "акулите".

"Лишихме се от двамата си най-добри футболисти - Аатиф и Асис. Всеки знае, че го направихме, за да може да съществуваме. Селекцията, която се опитахме да направим за съжаление не е това, което на мен ми се искаше. Дори накрая взехме хора, които са изпуснали цялата подготовка. Знаете, че с какъвто и състав да разполагам, винаги излизаме с нагласата да се борим и да печелим мачовете. Сега след като липсват водещи футболисти, трябва да наблегнем на колектива, за да извлечем максималния ефект", заяви Димитър Димитров - Херо, който се усъмни във феърплея на предстоящия сблъсък на "Герена", тъй като отдавна бил знаел, че за съдия ще бъде назначен Александър Костадинов.

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

10 юли Левски - Соленау 3:3 (Приятелска среща)
10 юли Левски - Пандури 1:0 (Приятелска среща)
19 юли Левски - Сараево 1:0 (Лига Европа)
26 юли Сараево - Левски 3:1 (Лига Европа)
04 август Левски - Пирин Гоце Делчев 4:1 (Приятелска среща)

Черноморец:

20 юли Черноморец - Хамрун Спартанс 3:0 (Приятелска среща)
24 юли Черноморец - Калиакра 3:0 (Приятелска среща)
28 юли Черно море - Черноморец 2:2 (Приятелска среща)
01 август Черноморец - Етър 1:2 (Приятелска среща)
04 август Черноморец - Светкавица 0:1 (Приятелска среща)


Досегашни срещи: (само за А група)

Левски - Черноморец

68 срещи
44 победи за Левски
13 равенства
11 победи за Черноморец
Голова Разлика: 147:72 за Левски

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.40
Равен - 4.33
Черноморец - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.45
Равен - 4.00
Черноморец - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
286