Петков: Батков не е собственик на Левски


Н. Гавазов

Петков: Батков не е собственик на Левски

Интересни разкрития направи бившия вратар на Левски Георги Петков пред камерите на Канал 3. Според стража, който от следващия сезон ще защитава цветовете на Славия, президентът на Левски Тодор Батков е имал съмнения, че Елин Топузаков е продавал мачове на отбора. Петков отиде още по-напред в изказването си, заявявайки че истинският собственик на „синия" клуб е съвсем друг.

"Батков постоянно се съмнява в нещо и това продължава вече три години. Той обвини левскар, който е играл симулативно срещу Миньор Перник. Става дума за мача Миньор - Левски 1:3 на "Овча купел", а играча е Елин Топузаков. Беше ми предадено на мен, че Батков има съмнения, че Елин е симулирал и повече няма да защитава цветовете на Левски. След това играехме с ЦСКА и до 72-та минута не искаха да го пускат. После Топчо замина за Израел", каза Петков.

„Батков само на хартия е президент на Левски и говори неща, които не му отиват. Той е човек, който не отговаря за Левски. Единственото, което прави е да се снима пред камерите, а вие журналистите му обръщате внимание. Аз имам съвсем друга информация за него", допълва вратарят.

 

  Сподели
93