Локо Пловдив с ново попълнение


В. Мухарски

Локо Пловдив с ново попълнение

Бразилският защитник Ели Маркес започна тренировки с Локомотив Пловдив. Бившият играч на ЦСКА, Славия и Черно море е свободен агент, след като за последно игра в изпадналия от "А" група - Светкавица Търговище. Треньорът на "смърфовете" Емил Велев познава качествата на Маркес от съвместната им работа на "Овча Купел".

Очакванията са Маркес да замени Михаил Венков, които води подготовка с Ворскла (Полтава) и се очаква до дни да подпише договор с украинския тим.

"Познавам Маркес. Смятам, че може да е едно успешно попълнение в зоната, която се освободи от Венков, за когото мисля, че ще подпише в Украйна. Очаквам още попълнения в полузащитата и защитата", коментира Велев.

В същото време стана ясно, че един от най-стабилните защитници на Локомотив Пловдив - Джереми Родригес е постигнал споразумение със собственика на клуба Коко Динев за нов договор. Французинът ще остане и през следващия сезон на "Лаута". Очаква се в близките дни и други играчи да преподпишат договорите си и да останат в пловдивското Локо с оглед на предстоящите срещи от турнира Лига Европа.

  Сподели
259