Лудогорец представят нов играч пред Бербо, Мораеш и Бойко Борисов


В. Мухарски

Лудогорец представят нов играч пред Бербо, Мораеш и Бойко Борисов

Лудогорец направи поредния си трансфер през това лято след като привлече националът на Кот Д'Ивоар - Франк Гуела. Футболистът вчера навърши 26 години.
Атакуващият полузащитник вече е футболист на Лудогорец и утре ще направи официален дебют и то пред публиката на „Лудогорец Арена", когато шампионите на България ще играят срещу отбора на Витоша (Бистрица).
 
Гуела ще получи фланелката си с №99 минути преди началния съдийски сигнал. Гуела  е бил шампион на Хърватска с Динамо Загреб. Последно е играл в Арминия Билефелд. Защитавал е и цветовете на гръцкия Лариса. Гуела има три мача за националния тим на Кот Д'Ивоар от 2007 година насам.
 
Утре шампионът на България Лудогорец ще играе с най-добрия аматьорски отбор по футбол в България - Витоша Бистрица. Този двубой се очаква с огромен интерес като аматьорския тим се очаква да бъде изведен от Бойко Борисов, който ще си доведе доста интересни играчи, сред които Жуниор Мораеш и Иван Бандаловски от ЦСКА, както и Ивелин Попов и Станислав Манолев. Има дори шанс и Димитър Бербатов да играе в отбора на премиерът на Република България.

Пропуски ще се продават в деня на мача и на касите на стадион „Лудогорец Арена" от 17 ч.

Цените на билетите са следните:
- Сектор „Централна трибуна" - 15 лв.
- Сектори А и Б - 7 лв.
- Сектор В - 6 лв.
- Сектор Д - 4 лв.

От ръководството на Лудогорец подчертават, че всички приходи от билети ще бъдат инвестирани в Детско-юношеската школа на Клуба.

  Сподели
113