Илиан Илиев: Надявам се в Левски да не се случват нещата от последните години


В. Мухарски

Илиан Илиев: Надявам се в Левски да не се случват нещата от последните години

Новият треньор на Левски Илиан Илиев даде днес първа си пресконференция, на която присъства и изпълнителния директор Иво Тонев. Илиев заяви, че радостен от факта, че се е завърнал в Левски и се надява това, което се случва в последните години да не се повтаря.

"Радвам се, че се върнах в Левски след толкова години. За мен това е предизвикателство. Надявам се да оправдая доверието, което ми е гласувано, тъй като знаем името и традициите на отбора. Надяваме се това, което се случва в последните години, да не се повтаря. Това не означава, че ще направим някакви чудеса. С много труд ще се опитаме да постигнем обичайните неща, за които Левски винаги се бори – титла, купа и добро представяне в евротурнирите", започа Илиев.

"Очакваме още двама футболисти. Изключваме случая с Кевин Бру, който постави доста високи условия, а и ни коства доста сили да го наблюдаваме. С Даниел Младенов и Стефан Станчев се разделяме. Има още момчета, които имат договори, те ще тренират с нас. Имахме няколко варианта за селекция. Прибягнахме към варианта да вземем няколко чужденци, повечето от тях национали на своите страни. 9 души от юношите ще пътуват с нас на първия лагер, а след това част от тях може да бъдат и в Австрия. Ще имаме основна група 15,16,17 футболисти, опитни хора, до 22-ма ще допълваме с юноши", каза още наставника на отбора.

"Щом съм тук, значи съм готов да приема това предизвикателство. Треньорската професия навсякъде е една и съща. Относно работата си, няма да се променям", заяви още Илиев.

  Сподели
109