Легенда: Трябва да закрият ЦСКА!


Н. Гавазов

Легенда: Трябва да закрият ЦСКА!

Носителят на "Златната обувка" от 1969 година Петър Жеков остана недоволен от факта, че старши-треньорът на вицешампионите Стойчо Младенов изведе само седем футболисти на първата тренировка на тима. Легендата дори призова за закриване на славния някога клуб и изпращането му в окръжните групи.

ЦСКА започна подготовката, започнаха и поредните безумия на "Армията". Това няма да е за първи път, няма да е и за последен. Те ме изумяват все повече и повече. На първата тренировка излизат седем футболисти! Не знам, това да не би да е волейболен или хандбален отбор? Подобно чудо не съм виждал никога", заяви Петър Жеков.

„Всички служители на "Армията", всички работещи в школата не са помирисали лев. А знаете ли кое е върхът на простотията? Накарали са ги да се подпишат, че са взели по три заплати, за да се спаси лиценза на ЦСКА. Трябва полицията да отиде на "Армията" и да ги разпита всичките до един. И всички да обяснят за какво става въпрос. И да ги закрият - няма "Б" група - направо "В" или окръжните!", каза още легендарният нападател.

 

  Сподели
88