Набиха Джоуи Бартън


Н. Гавазов

Набиха Джоуи Бартън

Британската преса разкрива, че Джоуи Бартън е ранен, след като е бил ударен в лицето пред нощен клуб в Ливърпул в ранните часове на тази сутрин. Скандалният полузащитник на КПР е участвал в бой с двама мъже извън заведението, което се намира в центъра на града. По-късно в Twitter се появи снимка от инцидента, на която се виждат нараняванията на Бартън.

„Мърсисайдската полиция бе извикана в центъра на Ливърпул в 05:30 часа тази сутрин, заради възникнала кавга. При пристигането си служителите откриха 29-годишен мъж, който е получил наранявания по лицето. Мъжът доброволно напусна мястото на инцидента. Двама 21-годишни младежи бяха арестувани и в момента се намират в ареста", се казва в съобщение на полицията.

Случилото се е последното от дългия списък от инциденти, свързани със скандалния полузащитник, който наскоро бе наказан да не играе в 12 мача след проявите му в последния мач от сезона срещу Манчестър Сити.

Бартън никога не е стоял далече от неприятностите в кариерата си и през 2008 година се озова в затвора за период от шест месеца, след като призна, че е участвал в сбиване в центъра на Ливърпул.

Също така той бе глобен с 60 000 паунда от Манчестър Сити, след като изгаси запалена пура в окото на младия си съотборник Джейми Танди по време на клубно парти по случай Коледа.

  Сподели
93