Новият треньор на Левски: Не давам никакви обещания


В. Мухарски

Новият треньор на Левски: Не давам никакви обещания

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че няма да дава обещания на феновете на отбора за новия сезон. Наставникът присъства на церемонията за "Футболист на футболистите", където спечели награда за подгласник на Димитър Димитров - Херо за най-добър треньор.

"Футболистите са гласували и аз съм им благодарен за това, че са се сетили за мен. Ивайло Петев бе най-заслужилият човек да спечели наградата за треньор. Така мисли и Херо. Със сигурност другата година той трябва да е победител. Не искам да говоря за това дали Ицо Йовов ще ми бъде помощник. Сега не се говори за тези неща. Много хора работеха добре в отбора преди аз да дойда. Дори класираха тима в Лига Европа. Нищо не се знае, но още следващата седмица трябва да има повече яснота за екипа ми и за играчите, които ще играят в Левски или кога започва подготовка", заяви Илиев.

"Ще преценим кое е най-доброто за отбора. Това е най-важното. Непрекъснато се преговаря с футболисти, но знаете, че докато се стигне до подписване на договор се изминава доста време. Следващата седмица или до началото на подготовката ще имате информация. Аз не съм човек, който ще обещава и ще "зомбира" нашите фенове. Мога само да кажа, че ще работя за това - Левски да играе един приятен футбол. Това е по-напред кацо цел, пред това да се печелят трофеи. Все пак за да печелиш първо трябва да се играе добре", заяви още Илиев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
106