Червените: Сами сме си виновни


В. Мухарски

Червените: Сами сме си виновни

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев заяви след загубата от Лудогорец, че "червените" сами са си виновни за това положение.

"Сами сме си виновни за загубената титла. Така ще е като не сме постоянни. Най-много ме боли за нашите фенове. Много ми е трудно, не ми се говори. Не влизаше в нашите планове да се връщаме назад, за да се браним", заяви Тошко Янчев.

"Пожелавам успех на Лудогорец. С нашата история още сто години не могат да ни стигнат, така че нека продължават", заяви гневно Борис Галчев.

"Да, сами сме виновни. Изобщо не биваше да чакаме всичко да се решава тук, на този стадион. Трябваше отдавна да сме шампиони", бе мнението на Румен Трифонов.

Ние не изпълнихме указанията на Стойчо Младенов. Стига сме коментирали съдиите. След всеки мач ги коментираме, вместо да търсим вината в себе си. Ако бяхме изпълнили указанията щеше да е по съвсем друг начин. След всеки мач се казва едно и също – напрежение, а това е недопустимо. Бъдещето за ЦСКА винаги е било едно и също, целите се знаят. Има си ръководство, което да решава. Ясно е, че следващата година отборът трябва да е на подиума със златните медали. Чака ни много работа. Говорим си догодина, догодина, но годините си текат. Бронзови, сребърни медали – те годините си текат“, добави Трифонов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
106