Левски няма да има проблеми с Видима


В. Мухарски

Левски няма да има проблеми с Видима

Видима - Левски
Стадион: "Раковски", Севлиево
Дата: 19.05.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Никола Попов

Левски гостува на Видима-Раковски в Севлиево в среща от 29-и кръг от родната "А" група. Двубоят е важен и за двата тима, като за домакините този мач се явява като последен шанс за оставане в елита. При загуба или равен, тимът от Севлиево ще играе от новия сезон в "Б" група, докато столичното Локо ще бъде спасено. "Сините" от своя страна също не могат да си позволят загуба на точки, тъй като все още са в борбата за място, даващо право на участие в Лига Европа.

Наставникът на Левски Ясен Петров е затруднен с избирането на стартова единайсеторка. Дъстли Мюлдер, Александър Башлиев и Йордан Милиев отпаднаха от групата за мача. На позицията десен бек се очаква да започне Христо Попадийн или Стефан Станчев. Асът на Левски Христо Йовов вече напълно е възстановен от контузия и ще играе в предпоследния двубой за сезона. Освен Попадийн и Станчев, в групата попаднаха още юношите Радослав Цонев и Антонио Вутов, които вероятно ще се появят след почивката.

"Продължаваме да имаме проблеми с контузени футболисти. Не мога да ви кажа кой ще започне като десен бек. Редно е футболистите да го научат от мен, а не от пресата. Христо Йовов вече тренира на пълни обороти", заяви настаникът на Левски.

Старши треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов се закани на Левски преди срещата между двата тима. Специалистът призна, че неговият отбор ще направи всичко възможно, за да вземе ценните три точки. Лаптопа заяви, че шансовете за оставане в елита са съвсем минимални, след като неговия тим падна от Черно море с 1:2, но въпреки това отбора ще се бори до последно.

„Шансовете ни вече са супер минимални, но ще се борим до последно. Не показваме концентрация и не показваме характер. Ще се опитаме да победим Левски и да ги спрем за Европа“, заяви треньорът на Видима.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Видима:
 
17 април Видима - Берое 0:1 (А група)
22 април Видима - Монтана 1:2 (А група)
30 април Светкавица - Видима 0:0 (А група)
05 май Видима - Славия 1:2 (А група)
14 май Черно море - Видима 2:1 (А група)
 
Левски:
 
18 април Левски - Черноморец 2:2 (А група)
23 април Калиакра - Левски 1:4 (А група)
29 април Левски - ЦСКА 1:0 (А група)
06 май Локомотив Пловдив - Левски 3:2 (А група)
11 май Левски - Берое 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Видима - Левски
 
13 мача
0 победи за Видима
0 равенства
13 победи за Левски
Голова Разлика: 29:4 за Левски

Коефициенти от bet365:
Видима - 26.00
Равен - 11.00
Левски - 1.062
 
Коефициенти от Offsidebet:
Видима - 51.00
Равен - 10.00
Левски - 1.03

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
197