Дузпи ще решат спора за Купата между Лудогорец и Локо Пловдив


В. Мухарски

Дузпи ще решат спора за Купата между Лудогорец и Локо Пловдив

Локомотив Пловдив - Лудогорец
Стадион: "Лазур", Бургас
Дата: 16.05.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Станислав Тодоров

 

Лудогорец Разград  и Локомотив Пловдив ще спорят във финала за купата на България. Срещата ще се играе на стадион "Лазур" в град Бургас и се очаква с голям интерес. Очаква се над 8 000 фенове на пловдивчани да присъстват на срещата, докато тези на Лудогорец ще са около 2 500 души. Вероятно двата тима ще се стараят повече да не сбъркат, отколкото да се надиграват в атака. Прогнозата на FUTBOL-TV е равенство в редовното време и Купата на България да бъде решена след изпълнения на дузпи.
 
Старши треньорът на "смърфовете" Емил Велев е оптимист за предстоящата среща. Кокала е на мнение, че мачът ще бъде труден, но предимството на Локо ще са повечето фенове, които ще са на стадиона.

”Ще ни подкрепят над 9000 привърженици от Пловдив и това е нашият коз. Отборът тренира усилено и се готви сериозно преди мача. В срещата ще играе и Даксон да Силва. За мен е по-важно да върнем публиката на стадиона, отколкото да коментираме съдиите”, каза Велев.

"Миналата година ЦСКА ни превъзхождаше във всяко едно отношение. Разликата е, че Локомотив Пловдив е по-добър от Славия миналата година, а Лудогорец сега е по-добър от ЦСКА миналата година. Лудогорец заслужено трябва да станат шампиони. Тренираме и дузпи, може и това да се случи. Пожелавам си за Суперкупата пак да сме двата отбора", добави Кокала.

Наставникът на разградчани Ивайло Петев смята, че двата най-добри отбора ще се изправят в спор за Купата на България: "Имахме малшанс в някои от мачовете, но това е част от футбола. Някои играчи като загубят, не могат да издържат на напрежението. Играчите се готвят усилено и най-важното е, че са спокойни. Двата най-добри отбора ще се изправят в спор за Купата. Това ще е един доста тежък турнирен двубой, в който ще търсим от самото начало да реализираме нашите идеи, за да може след края на мача да се поздравим с успех", заяви Петев.

"Ние ще имаме по-малко публика, но тя е ентусиазирана и се надявам да помогне на отбора”, добави още наставникът на Лудогорец, който допълни, че няма контузени играчи и всички са на лице за двубоя.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Локомотив Пловдив:
 
19 април Светкавица - Локомотив Пловдив 0:1 (А група)
23 април Локомотив Пловдив - Славия 2:1 (А група)
28 април Черно море - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)
06 май Локомотив Пловдив - Левски 3:2 (А група)
12 май Ботев Враца - Локомотив Пловдив 1:1 (А група)
 
Лудогорец:
 
18 април Миньор Перник - Лудогорец 0:7 (А група)
22 април Лудогорец - Литекс 1:1 (А група)
28 април Монтана - Лудогорец 1:4 (А група)
06 май Локомотив София - Лудогорец 0:1 (А група)
12 май Лудогорец - Черноморец 3:1 (А група)
 

Досегашни срещи:
 
Локомотив Пловдив - Лудогорец
 
2 срещи
1 победа за Локомотив Пловдив
1 равенство
0 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 1:0 за Локомотив Пловдив
 

Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 1.90
Равен - 3.25
Лудогорец - 3.75
 
Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив Пловдив - 3.60
Равен - 3.10
Лудогорец - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
256