Съдии отново помагат на Лудогорец (видео)


В. Мухарски

Съдии отново помагат на Лудогорец (видео)

След като преди седмица Лудогорец победи Локо София (1:0) с помощта на съдията, днес разградчани отново стигнаха до успех по подобен начин. Тимът на Ивайло Петев се наложи с 3:1 над Черноморец Бургас в среща от 28-ия кръг на "А" група. "Акулите" поведоха в резултата още в 4-ата минута след гол на Костадин Дяков. В 31-ата минута Иван Стоянов направи много красива комбинация с Гъргоров и с прецизен шут вкара за 1:1.

След това попадение, реферът Стефан Спасов започна да помага на домакините. Първо треньорът на Черноморец - Димитър Димитров бе изгонен за протест и пратен в трибуните на стадион "Лудогорец Арена". В 39-ата минута съдията отсъди несъществуваща дузпа за домакините, а Херо си тръгна от трибуните и предпочете да не гледа повече този мач. От бялата точка Иван Стоянов бе точен за 2:1.

След почивката разградчани стигнаха до нов гол. В 65-ата минута Бадема се разписа след асистенция на Иван Стоянов, а десет минути по-късно съдията реши и да изгони играч на Черноморец. Тодор Паланков пое към съблекалнята след грубо влизане в краката на Александър Барт.

Снимка: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162