Миньор ще открадне някоя друга точка от ЦСКА


В. Мухарски

Миньор ще открадне някоя друга точка от ЦСКА

Миньор Перник - ЦСКА
Стадион: "Миньор", Перник
Дата: 12.05.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Таско Тасков


Миньор приема ЦСКА на "Стадион на мира" в град Перник в среща от 28-ия кръг от родната "А" група. Срещата от изключително значение за "армейците", които при победа ще се доближат още повече към така желаната 32-титла на страната. От щаба на домакините на няколко пъти се заканиха, че ще направят всичко възможно да спънат столичани в борбата за първото място. Освен това през седмицата доста се говореше, че от Лудогорец ще позлатят перничани дори при точка срещу "червените".

В последната си среща Миньор не успя да победи скромния тим на Калиакра (2:2), като наставникът на "чуковете" Стойчо Стоев призна, че неговият тим е играл с резервите в този мач защото е запазил титулярите за следващия кръг в "А" група срещу лидера ЦСКА.

"В този мач дадох възможност на състезатели, които играеха малко, а някои почти не вземаха участие в първенството. Чувстваше се липсата на основни състезатели, които имаха натрупани картони и предпочетох да ги запазя за предстоящия ни мач с ЦСКА", заяви Стоев.

"Не искам вече да говоря за съдиите, надявам се, че той ще се справи с двубоя. реферът знае, че мачът има своята взривоопасност. Създаде се малко напрежение около този наш двубой с ЦСКА. Надявам се това напрежение да не скове футболистите на двата отбора и те да не могат да покажат това, на което са способни", добави още Стоев.

Доста от играчите на Миньор също изразиха увереност в победата срещу "армейците":

"Тенденцията е такава, че в гостуванията се представяме по-добре, защото тогава може би играем малко по-освободено. Време е да зарадваме и феновете в Перник с една сериозна домакинска победа над някой силен отбор. Точно това ни липсва до момента. Амбицирани сме да спечелим срещу ЦСКА. Колкото до информациите, че може би от Лудогорец ще ни стимулират допълнително, ако препънем армейците, искам да ви уверя, че за момента ние - състезателите не знаем нищо по този въпрос. Излизаме да играем за себе си и за феновете ни. Ако има допълнителни бонуси ще го разберем чак след мача", заяви звездата на Миньор - Крум Бибишков.

"Срещу ЦСКА ще стане здрав мач. Ще излезем на терена и ще играем на 200%. Нямам представа Лудогорец да са давали пари, но няма нищо лошо в това. Аз искам ние да спрем ЦСКА и първенството да се реши в последния мач Лудогорец – ЦСКА", каза вратарят на "чуковете"  Иван Чворович.

Старши треньорът ЦСКА Стойчо Младенов ще може да разчита на младият Антон Карачанаков, който пропусна последния официален мач на тима срещу Ботев Враца (2:0) поради травма. Очаквано в групата за мача не попадна контузеният Румен Трифонов. Очаква се на негово място отново да застане Мартин Дечев. Освен това в състава ще се завърне и Николай Дюлгеров.

"Миньор е един добре балансиран отбор. Те взеха точки на някои от грандове и могат за победят всеки. Очаквам да играят твърдо и агресивно срещу нас, но ние сме ЦСКА и търсим победа във всеки мач. Изобщо не ми минава мисъл през главата, че може да загубим. Мога да кажа, че ние ще контролираме повече топката и ще създаваме положения за гол", коментира Стойчо Младенов.


Последни 5 изиграни срещи:
 
Миньор Перник:
 
07 април Литекс - Миньор Перник 2:2 (А група)
18 април Миньор Перник - Лудогорец 0:7 (А група)
21 април Локомотив София - Миньор Перник 1:1 (А група)
27 април Миньор Перник - Черноморец 1:1 (А група)
05 май Калиакра - Миньор Перник 2:2 (А група)
 
ЦСКА:
 
09 април ЦСКА - Светкавица 3:0 (А група)
19 април Славия - ЦСКА 0:1 (А група)
22 април ЦСКА - Черно море 4:1 (А група)
29 април Левски - ЦСКА 1:0 (А група)
07 май ЦСКА - Ботев Враца 2:0 (А група)

Досегашни срещи:
 
Миньор Перник - ЦСКА
 
72 срещи
9 победи за Миньор Перник
14 равенства
49 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 170:63 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Миньор Перник - 7.50
Равен - 4.20
ЦСКА - 1.44
 
Коефициенти от Offsidebet:
Миньор Перник - 7.00
Равен - 3.75
ЦСКА - 1.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
168