Стойчо: В един и същи цирк играем


В. Мухарски

Стойчо: В един и същи цирк играем

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори днес пред медиите преди предстоящата среща за първенство срещу Миньор Перник. Наставникът на "червените" не пропусна да заяви, че отборът му е ощетяван от съдиите във всеки мач, но специално за тази среща е подготвен за неспортсменски удари.

"В един и същи цирк играем, знаем си номерата. Аз не обръщам внимание на информациите, които идват от страна на Миньор. Ние във всеки мач сме ощетявани. В последния мач срещу Ботев Враца съдията подмина дузпа срещу Присо", каза Младенов.

"Момчетата се намират в добра форма. Надявам се да издържат до края. За Миньор мога да кажа, че е добре балансиран отбор. Взе точки на някои по-сериозни отбори и могат да победят всеки. Изобщо не ми минава мисъл през главата, че може да загубим. Мога да ви кажа със сигурност, че ние ще контролираме повече топката и ще създаваме положения за гол", коментира Стойчо Младенов.

В състава на ЦСКА за мача с Миньор се завръщат Антон Карачанаков и Николай Дюлгеров, които лекуваха контузии. Извън групата обаче остава левият защитник Румен Трифонов, който все още се възстановява от травма.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
111