Даксон: Не бих направил неща, които да уронят моя престиж


В. Мухарски

Даксон: Не бих направил неща, които да уронят моя престиж

Уличеният в употреба на урбазон играч на Локомотив Пловдив - Даксон да Силва говори пред журналисти по темата. Играчът заяви, че подобно нещо за първи път му се случва и той се надява всичко бързо да отшуми.

„Изненадата за мен е пълна, от 5 години съм в България и за пръв път се случва такова шокиращо нещо. Никога не съм играл на инжекции или хапчета, които да ми помагат допълнително. Играя колкото мога и колкото съм подготвен“, сподели Даксон.

„Аз съм далеч от моето семейство и никога не бих направил такива неща, които да уронят моя престиж и на семейството ми. Много ми е тежко, че няма да мога да играя в най-важните мачове на отбора. Искам всичко да премине колкото може по-бързо и да се върна на терена. Само там мога да помогна на Локомотив“, завърши Даксон.

Междувременно стана ясно, че Локомотив Пловдив няма да загуби мястото си във финала за Купата на България за сметка на Литекс, заради избухналия допинг скандал в клуба. Няма как и отборът да запише служебни загуби в мачовете от "А" група, в които Даксон да Силва е играл. Във финала за купата "смърфовете" играят с Лудогорец. Срещата е на 16 май (сряда) от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

  Сподели
124