Героят за Левски пред FUTBOL-TV: Не бих играл за ЦСКА (снимки)


В. Мухарски

Героят за Левски пред FUTBOL-TV: Не бих играл за ЦСКА (снимки)

Героят за Левски в мача срещу ЦСКА Кристовао Рамос бе избран за Футболист №1 на 26-ия кръг в анкетата на Пресклуб "България". Португалецът бе автор на победното попадение във вечното дерби. За Futbol-TV Рамос заяви, че не би играл за "червените", като причина за това е фактът, че се чувства добре в Левски.

"Левски е един от големите отбори в България, да не кажа и най-големият. Не виждам защо да го сменям с друг клуб. Чувствам се добре в този тим. В България хората са луди по това дерби. Ще остана в Левски докато имам договор, след това ще му мисля", заяви Рамос.

"Много съм щастлив за тази награда. Тя е първа за мен, но се надявам да имам още много. Целта на отбора в началото бе да спечелим шампионата, но имахме лош период. Надявам се сега след победата над ЦСКА да си вдигнем настроението", каза още Рамос.

"Атмосферата на стадиона много ми хареса. Това е нормално, като за дерби. Аз самият съм участвал и в други дербита. Напрежението е в повече. Не съм имал предчувствие, че ще вкарам, но това стана и аз съм много доволен. В Анортозис също сменяха доста често треньори, но във футбола е така - като не върви играта, трябва да има и промяна. Играл съм един полусезон при Мъри Стоилов и само времето ще покаже, дали ще работя отново с него, но този път в Левски", добави още крилото на Левски.

"Имах малко проблеми с контузия, но утре ще видим какво докторите ще кажат. Аз лично се чувствам по-добре от предните дни и не виждам причина защо да не играя срещу Локомотив Пловдив", завърши Рамос.

Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
111