Карачанаков призова феновете на ЦСКА чрез FUTBOL-TV (Снимки)


В. Мухарски

Карачанаков призова феновете на ЦСКА чрез FUTBOL-TV (Снимки)

Футболистът на ЦСКА Антон Карачанаков бе избран за футболист на месец март в анкетата на Пресклуб "България". От щаба на "червените" заявиха, че няма да говорят за предстоящата среща с Левски. Карачанаков все пак отговори пред FUTBOL-TV като призова феновете на "армейците" да напълнят сектор "Г".

"Феновете да ни подкрепят. Ще дадем всичко от себе си в този мач. Заряда за дербито е по-различно. Ще ви кажа какво е усещането след края на срещата. За нас всички мачове са важни. До края на първенството има още пет срещи и нищо не се знае. Ние сме ЦСКА, не се страхуваме от никой", заяви Карачанаков.

"Тази награда е благодарение на моите колеги от ЦСКА. Благодаря на тях, както и на феновете за подкрепата. Искам да похваля и нашият лидер - Тодор Янчев. Той ми дава съвети преди всяка една среща", каза още младокът.

"Абе все още нищо не съм направил и има още върху какво да работя. Тепърва ще се доказвам като футболист. Старая се на всяка една тренировка и за това ми се получават добре преките свободни удари. Като малък бях фен на ЦСКА и Милан, иначе Байерн е моят фаворит за спечелването на Шампионска лига", завърши Карачанаков.



Карачанаков накрая позира с наградата заедно с легендата на ЦСКА - Спас Джевизов, който пожела успех на младока и победа във вечното дерби, което е тази неделя на Националния стадион "Васил Левски".

Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
120